Piet’s favorieten

In het brede assortiment van Piet Klerkx zijn talloze kasten te vinden. Het uitgebreide aanbod bestaat uit diverse soorten kasten en je hebt de keuze uit verschillende interieurstijlen. Het assortiment heeft één ding gemeen: allemaal hebben ze een mooie prijs-kwaliteitverhouding. In deze blog lichten we enkele van onze favorieten kasten uit. Lees snel verder en kies hier jouw favoriet.

Een kast in jouw interieur

Een kast dient allereerst als opbergruimte in jouw interieur. Opgeruimd staat netjes! Daarnaast kun je met een kast ook een statement maken in jouw woning. De keuze voor het design speelt hierbij een grote rol. Ga je voor een grote, opvallende servieskast of kies je toch liever een subtiel ladenkastje? De keuze is oneindig en hangt geheel af van jouw smaak en persoonlijke voorkeuren. Daarom vind je in het assortiment van Piet Klerkx talloze mogelijkheden, variërend van televisiemeubels tot kledingkasten.

Piet’s favoriete kasten op een rijtje

Op zoek naar een kast voor jouw interieur? Neem dan een kijkje bij onze favorieten en wie weet vind jij hier ook jouw favoriet.

·         Boekenkast Malero

Voor de echte boekenwurmen onder ons is deze kast een echte uitkomst. Het ruime design biedt genoeg ruimte voor al jouw boeken, maar ook andere spullen. De bovenkant heeft een open design, waar je accessoires tentoonstelt. Het onderste gedeelte heeft twee deurtjes.

·         Dressoir Storm

Dit brede opbergmeubel bestaat uit twee gedeelten: het onderste deeltjes heeft twee compartimenten, met ieder twee deuren. Hierboven bevindt zich een smalle strook open opbergruimte. Bovenop het dressoir is voldoende ruimte om een televisie te plaatsen, maar ook fotolijstjes of planten vormen een prachtige aanvulling.

·         Enzo Luca ladenkast

Deze ladenkast heeft een prachtig, authentiek design. De 6 laden hebben afwijkende formaten, wat voor een robuust effect zorgt. Het bovenste gedeelte is open kastruimte, waarin je boeken, fotolijstjes of andere persoonlijke bezittingen bewaart.

·         Enzo Luca wandkast Estra

De open wandkast van Enzo Luca bestaat uit maar liefst 36 vierkante vakken. In deze kast kun je werkelijk alles kwijt. Ook kun je opbergmanden in de vakken plaatsen voor een overzichtelijk en opgeruimd geheel.

Meer kasten bij Piet Klerkx zien?

Voor persoonlijk en vrijblijvend interieuradvies maak je een afspraak. Bij het maken van de afspraak geef je aan of het om de woon-, slaap-, keuken of badkamerruimte gaat. Samen met de adviseur ga je naar jouw wensen kijken en worden deze vertaald naar mogelijkheden. Bovendien word je warm ontvangen met een heerlijke kop koffie of thee met gebak.

Waar bent u naar op zoek?

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring stellen wij de mooiste en meest veelzijdige collecties samen. Onze adviseurs hebben alle kennis in huis om u vakkundig advies te geven en om uw woonwensen werkelijkheid te maken.

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring...

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring stellen wij de mooiste en meest veelzijdige collecties samen. Onze adviseurs hebben alle kennis in huis om u vakkundig advies te geven en om uw woonwensen werkelijkheid te maken.

Banken

Fauteuils

Stoelen

Tafels

Kasten

Bedden & Boxsprings

Accessoires

Piets stoffering

Keukens

Badkamers

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND