Bora, de revolutie: kookveld en afzuiging in één product geschikt voor elke keuken

Bora, de kookplaat met afzuiging in een product. Bent u al bekend met deze moderne revolutie? Door opkomst van de Bora afzuiging is het overbodig om een traditionele afzuigkap in huis te hebben. Deze kookplaat met afzuiging is kenmerkend door haar innovatie tot in het kleinste detail. De Bora afzuiging dient als functionele schoonheid, het systeem ziet er namelijk stijlvol uit en levert ook de allerbeste prestaties. De kookplaat met ingebouwde afzuiging is uitermate geschikt voor keukens met een kookeiland. Maar door het strakke design van Bora kan deze afzuiging in elke stijl keuken worden toegevoegd. Nieuwsgierig geworden naar deze moderne afzuigsystemen? Lees dan snel verder.

Waarom kiezen voor Bora?

De Bora afzuiging heeft talloze voordelen. Doordat de kookplaat met afzuiging overal te plaatsen is, biedt deze moderne afzuiging een maximale inbouw efficiëntie. Dankzij het Bora principe heeft u de perfecte oplossing voor de afzuiging van uw kookdampen, zonder de storing van een afzuigkap die het design van de keuken teniet doet. De Bora afzuiging is bekroond met de Red Dot Award voor productdesign, en dat begrijpen de specialisten van Piet Klerkx maar al te goed. Door de hoge mate van innovatie kent dit product een aantrekkelijk en minimalistisch design. Hierdoor is de Bora kookplaat met afzuiging makkelijk in te bouwen in uw keuken. Tevens beschikt de Bora (Classic) over de nieuwste motortechnologie en draagt het energielabel A++. De Bora is dus niet alleen aantrekkelijk om naar te kijken, maar is ook nog eens heel verantwoord.

Bespaar ruimte met Bora

Voor de kookliefhebbers onder ons, dit minimalistische design zorgt ervoor dat u veel ruimte van uw kookveld overhoudt voor het bereiden van uw maaltijd. Met een Bora afzuiging verliest u geen waardevolle ruimte door een afzuigkap. Deze ruimte kunt u vervolgens weer ideaal gebruiken als opbergruimte. Tot slot is de Bora afzuiging ook eenvoudig te reinigen dankzij het vlakke design en de losse onderdelen die gemakkelijk in de vaatwasser te plaatsen zijn.

De producten en mogelijkheden

Er zijn drie verschillende systemen van Bora, waarvan de Bora Basic er één is. De Bora Basic is het instapmodel en daarmee ook de goedkoopste optie. Het ronde design ziet er fraai uit, maar spreekt misschien niet iedereen aan. Indien u toch liever een afzuigsysteem wilt dat meer aanpasbaar is aan uw individuele situatie, kiest u voor Bora Classic. Door de vele mogelijkheden van dit model, kan de Bora Classic subtiel in alle keukens verwerkt worden. De vlakinbouw en minimalistische esthetiek zorgen ervoor dat de kookplaat met afzuiging in het design van uw keuken opgaan. Voor de topkoks is de Bora Professional misschien toch een betere keuze. Als functionaliteit en een sterke focus op design voor u van belang zijn, dan is de Bora Professional dé keuze voor u. De talrijke modulaire kookvelden zorgen voor maximale flexibiliteit en behoren tot de beste van de markt. Uiteraard is het ook mogelijk om verschillende designs en kleuren – zoals zwart of RVS - van een van deze drie modellen te bestellen. De Bora kookplaat met ingebouwde afzuiging is dus geheel naar eigen smaak aan te passen.

Uniek persoonlijk keukenadvies  

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden van het Bora afzuigsysteem? U bent altijd welkom om langs te komen voor een demonstratie in een van onze showrooms in Waalwijk of Amersfoort. De Bora kookplaat met afzuiging heeft mogelijkheden voor ieder budget. Samen met een van onze keukenspecialisten is het mogelijk om uw gehele keuken op maat te laten intekenen. Zo kunt u ontdekken of de Bora afzuiging bij u en uw keuken past. Maak een afspraak voor meer informatie over de opties van de Bora kookplaat met afzuiging en wie weet zien wij u binnenkort in een van onze showrooms.

Waar bent u naar op zoek?

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring stellen wij de mooiste en meest veelzijdige collecties samen. Onze adviseurs hebben alle kennis in huis om u vakkundig advies te geven en om uw woonwensen werkelijkheid te maken.

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring...

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring stellen wij de mooiste en meest veelzijdige collecties samen. Onze adviseurs hebben alle kennis in huis om u vakkundig advies te geven en om uw woonwensen werkelijkheid te maken.

Banken

Fauteuils

Stoelen

Tafels

Kasten

Bedden & Boxsprings

Accessoires

Piets stoffering

Keukens

Badkamers

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND