Een succesvolle opening van de flagshipstore Enzo Luca met RKC Waalwijk helden bij Piet Klerkx in Waalwijk

Op 6 mei werd de vernieuwde Enzo Luca studio officieel geopend met 6 RKC Waalwijk spelers die honderden voetballen signeerden bij Piet Klerkx in Waalwijk. De eerste RKC Waalwijk fans stonden vol enthousiasme vanaf 11:00 uur al in de rij met de veronderstelling dat er onvoldoende ballen aanwezig zouden zijn.

Een dag na de thuiswedstrijd tegen FC Volendam waren Michiel Kramer, Julian Lelieveld, Yassin Oukili, Shawn Adewoye, Etienee Vaesen en Roy Kuijpers aanwezig bij Piet Klerkx en lieten zij zich van hun beste kant zien tijdens de feestelijke opening van de flagshipstore Enzo Luca. Enzo Luca is een van de vele woonmerken onder het dak van Piet Klerkx, trotse partner van RKC Waalwijk. Naast een live ontmoeting met de RKC Waalwijk spelers, een gesigneerd voetbal, een selfie met de RKC Waalwijk spelers, kregen de bezoekers die een Enzo Luca product kochten (bij besteding vanaf 500 euro) ook twee RCK Waalwijk wedstrijdkaarten in seizoen 2023-2024. Als kers op de taart waren er twee ijskarren aanwezig en een springkussens buiten voor de kinderen. 

Aldus een geslaagde opening en alle kinderen kregen een voetbal!

Antwoord op al je woonvragen

Van je huis een thuis maken, daar helpen we graag bij. Of je nu op zoek bent naar een bank, tafel, fauteuil, kast of een compleet interieur: onze adviseurs staan voor je klaar met professioneel advies op maat.

Huidige actie(s) 1
Terug
Sluiten