Stel de ideale tafel samen met het Magna programma

Een tafel geheel naar eigen smaak personaliseren is met het Magna zelf samenstel programma een fluitje van een cent. Bovendien is elk huis en gezin anders, waardoor de ideale tafel voor elk gezin ook anders is. Vandaar dat Piet Klerkx een programma heeft ontworpen waarin u zelf een tafel samenstelt die perfect past bij het huishouden. Het Magna zelf samenstel programma kent wel 10001 mogelijkheden. Stap voor stap maakt u keuzes uit deze vele mogelijkheden. Benieuwd hoe dit precies werkt? Lees dan snel verder. De specialisten van Piet Klerkx vertellen hieronder alles over dit nieuwe programma.

Kies uw ideale tafelblad in vier eenvoudige stappen

Een tafel kan een echte eyecatcher in het interieur zijn. Door een tafel te creëren die past binnen uw eigen unieke stijl valt de tafel nog meer op. Met de vijf stappen van het Magna programma wordt uw eigen gepersonaliseerde tafel binnen een handomdraai ontworpen. Kies als eerste het gewenste bladtype, mag het een dikker of juist dun blad worden? Denk bij het bladtype ook aan de afwerking van het hout, gaat u voor een robuuste look met grof geborsteld hout of kiest u liever licht geborsteld eiken. Vervolgens kiest u de vorm en maat van het blad. Alhoewel rechthoekige tafelbladen al jaren een enorme populariteit hebben, zien we ook steeds vaker ronde tafelbladen terugkomen. De verwachting is dan ook dat dit een enorme trend gaat zijn in 2019. Bovendien heeft een rond tafelblad niet alleen een unieke uitstraling, maar is het ook erg gezellig om hier met een grote groep aan te zitten. Als alternatief op deze ronde tafel zien we tegenwoordig ook vaak het ovale tafelblad in diverse interieurs. De volgende stap is het kiezen van de kleur van het blad. Door te kiezen voor een neutrale, lichte kleur kunt u uw tafelblad eindeloos combineren met andere meubelen. We zien echter tegenwoordig ook dat er vaak wordt gekozen voor een donker tafelblad om een stoere en robuuste uitstraling te creëren. Als laatste kiest u de randafwerking van het tafelblad en voilà uw eigen gepersonaliseerde tafelblad is klaar.

Stap 5: kies het onderstel

De laatste stap is het kiezen van het onderstel. Dit is zeker niet de minst belangrijke stap. Het onderstel is namelijk zeer bepalend voor de uitstraling van de tafel. Kiest u bijvoorbeeld voor een zwarte spin-poot dan creëert dit een stoere en robuuste uitstraling in huis. In een industriële of landelijke woonstijl komt dit mooi tot zijn recht. Wilt u liever een wat subtielere look in de kamer creëren? Kies dan voor een X-poot of U-poot. Tevens is het ook belangrijk om rekening te houden met de verschillende hoogtes van de onderstellen. Zo is het natuurlijk belangrijk dat de stoelen goed onder de tafel passen en u in de juiste houding aan de tafel kunt zitten.

Maak een afspraak voor vrijblijvend advies

Vindt u het lastig om de juiste hoogtes, kleuren of vormen te bepalen? Maak dan een afspraak en kom naar de winkel voor meer informatie over de vele mogelijkheden van dit Magna zelf samenstel programma. Bovendien helpen de specialisten van Piet Klerkx u graag bij het personaliseren van uw nieuwe tafel.

Waar bent u naar op zoek?

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring stellen wij de mooiste en meest veelzijdige collecties samen. Onze adviseurs hebben alle kennis in huis om u vakkundig advies te geven en om uw woonwensen werkelijkheid te maken.

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring...

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring stellen wij de mooiste en meest veelzijdige collecties samen. Onze adviseurs hebben alle kennis in huis om u vakkundig advies te geven en om uw woonwensen werkelijkheid te maken.

Banken

Fauteuils

Stoelen

Tafels

Kasten

Bedden & Boxsprings

Accessoires

Piets stoffering

Keukens

Badkamers

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLANDHoe kan ik je helpen?