WOW eindeloze inspiratie onder één dak ! Ontdek alle activiteiten en acties >>

WOW eindeloze inspiratie onder één dak ! Ontdek alle activiteiten en acties >>

Bert-Jan, stylist

Hoi! Leuk dat je op deze gastblog hebt geklikt! Ik ben Bert-Jan en werk als stylist bij Piet Klerkx. Met ons styling team zorgen we er voor dat de winkels er mooi en inspirerend uit zien. Zo dat het voor onze klant een uitje is om langs te komen. In deze gastblog schrijf ik over mijn werkzaamheden en geef ik jou een leuke dosis inspiratie mee =)

Teakhout

Bij ons in de winkel staan natuurlijk heel veel verschillende meubelstukken. Een groot deel hiervan is gemaakt van Teakhout. Maar wat is Teakhout nou eigenlijk en waar komt het vandaan? Dat het van een Teakboom komt hoef ik je vast niet te uit te leggen maar wist je dat deze boom het meest voorkomt in Zuidoost-Azië. Teakhout is een sterke en duurzame houtsoort waardoor hij veel gebruikt kan worden en omdat Teak zo lang mee gaat kan het hout worden hergebruikt. Het hout dat je bij ons in de winkel vind is afkomstig van oude huisjes. Maak je geen zorgen over de bewoners van deze huisjes, zij worden hiervoor betaald en kunnen hier een stenen huis voor terug kopen daarnaast zorgen de fabrieken voor heel veel werkgelegenheid in de omgeving. Het is dus een echte win-win situatie!

Onze inkopers maken regelmatig een reis naar Azië waar ze de fabrieken bezoeken. Zo kunnen zij met hun ideeën een unieke Piet Klerkx collectie ontwerpen en samenstellen. Twee mooie voorbeelden hiervan zijn het Storm en Bruut woonprogramma. Bij het horen van de namen weet je al dat het om een robuuste en stoere collectie gaat! Het Teakhout combineert perfect met het zwarte metaal en is dan ook goed onderling te mixen door de mooie kleuren van het hout.

De styling die wij in de winkel gebruiken is lekker ruig. We maken gebruik van vintage kleden en hergebruikte decoraties zoals oude deuren en oude karrewielen om het robuuste gevoel extra te benadrukken. Wanneer je thuis aan de slag gaat neem dan zeker een kijkje in ons Woonwarenhuis maar kijk ook eens tussen de spullen van je opa en oma. Accessoires met een persoonlijke touch zorgen voor een persoonlijke sfeer en maken je huis nog meer eigen.

Ben jij benieuwd geworden naar onze Teak collectie? Kom dan snel een keer een kijkje nemen in één van onze winkels en laat je adviseren over de vele mogelijkheden!

Huidige actie(s) 1
Terug
Sluiten