Nikkie Haacke

Trendkleuren 2019: Paars & Goud

De ultieme trendkleur die we in 2019 veel terug gaan zien, is paars. Deze gewaagde kleur komt extra goed tot zijn recht met gouden accenten. Deze speelse kleurencombinatie straalt warmte en luxe uit. Bovendien zorgt het voor kleur en levendigheid in uw interieur. In de vorige blog zijn de trendkleuren beige en bruin al uitgebreid besproken. Met paars en goud komt daar in 2019 een gewaagde kleurencombinatie bij. Lees verder en laat u inspireren!

Een spannende combinatie

Paars is wellicht niet de eerste kleur waar u aan denkt bij het inrichten van uw interieur. De kleur is gewaagd en zorgt daarom voor een unieke en bijzondere look. De combinatie met goud maakt het geheel helemaal compleet. Wanneer goud en paars goed worden afgewisseld in materialen, meubels en accessoires zorgt dat voor een exclusieve uitstraling. Denk bijvoorbeeld aan een donkerpaarse bank of paarskleurige muren voor een mooie basis. Wilt u het iets minder groots aanpakken? Kijk dan eens naar sierkussens, een tapijt of kunstbloemen in een paarse tint. Gouden accessoires kunt u eenvoudig terug laten komen in vazen, lampen, schilderijen en andere woonaccessoires.

Woonstijlen met paars en goud

Paars en goud zijn opvallende kleuren die het beste tot hun recht komen in een neutraal interieur. Combineer de kleuren dus met zwart-, wit- en grijstinten om ze extra te laten knallen. Zowel in moderne als design woonstijlen, maar ook romantisch en klassiek mogen deze kleuren gezien worden. Laat de kleuren terugkomen in verschillende texturen om meer levendigheid te creëren. Denk aan leer, steen, hout, maar vooral ook aan stof. Zachte velours stoffen zijn nu de trend en zien we veel terug in bijvoorbeeld banken, fauteuils en sierkussens.

Kom naar de winkel

Wilt u meer inspiratie opdoen over deze interieurtrend? Of ontdekken hoe u deze kleuren kunt integreren in uw woning? Kom dan naar een van onze woonwinkels en maak een afspraak voor interieuradvies. Onze interieuradviseurs helpen u graag met de kleurbepaling voor uw woonruimte. In onze winkel vindt u bovendien boordevol wooninspiratie en verschillende interieurstijlen voorzien van deze trendkleuren.

Waar bent u naar op zoek?

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring stellen wij de mooiste en meest veelzijdige collecties samen. Onze adviseurs hebben alle kennis in huis om u vakkundig advies te geven en om uw woonwensen werkelijkheid te maken.

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring...

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring stellen wij de mooiste en meest veelzijdige collecties samen. Onze adviseurs hebben alle kennis in huis om u vakkundig advies te geven en om uw woonwensen werkelijkheid te maken.

Banken

Fauteuils

Stoelen

Tafels

Kasten

Bedden & Boxsprings

Accessoires

Piets stoffering

Keukens

Badkamers

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLANDHoe kan ik je helpen?