Alle verschillende interieurstijlen vindt u bij Piet Klerkx

U en uw partner houden zielsveel van elkaar, maar wanneer het over verschillende interieurstijlen gaat, is het als water en vuur. Gelukkig hoeft u niet tientallen winkels af te gaan om een compromis te sluiten. Onze woonexperts staan te popelen om u daarbij te helpen. En een Piet Klerkx winkel heeft voor elke stijl wat in huis.

Smaken verschillen

Elke keer leidt het inrichten van de woonkamer weer tot een discussie. U ziet het helemaal voor je: een knalgele muur met een gave donkerblauwe bank en knusse kussens. Uw partner daarentegen ziet liever een neutrale wand met een grijze bank en industriële details. Zo schiet het niet op. Helemaal niet wanneer u bedenkt dat u de hele meubelboulevard moet aflopen om van iedere verschillende interieurstijl iets passends te vinden.   

Verander gemakkelijk van look

Zodra u het eens bent over de basislook van de woonkamer kunt u gemakkelijk van stijl wisselen met allerlei accessoires. Gelooft u echt niet dat een industriële look goed matcht met een landelijke stijl? Vraag het dan een van onze stijladviseurs. Ze zoeken naar het neusje van de zalm, de perfecte woonartikelen voor een fijne plek. 

Vind alles bij Piet Klerkx

Na een avond brainstormen staat het basisidee voor het interieur er. Nu komt de lastige klus om de juiste meubels te vinden. De brede collectie bij Piet Klerkx zorgt ervoor dat u niet van winkel naar winkel loopt. Plan samen een gezellige middag in om rond te wandelen in een van onze winkels.

Hulp nodig bij uw keuze?

U en uw partner hebben van 2 smaken een mooie basisstijl weten te maken. Kom gezellig langs in een van onze winkels om de ruime keuze aan woonartikelen te bekijken. Bekijk onze collectie hier, of plan een afspraak in voor persoonlijk advies.

Waar bent u naar op zoek?

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring stellen wij de mooiste en meest veelzijdige collecties samen. Onze adviseurs hebben alle kennis in huis om u vakkundig advies te geven en om uw woonwensen werkelijkheid te maken.

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring...

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring stellen wij de mooiste en meest veelzijdige collecties samen. Onze adviseurs hebben alle kennis in huis om u vakkundig advies te geven en om uw woonwensen werkelijkheid te maken.

Banken

Fauteuils

Stoelen

Tafels

Kasten

Bedden & Boxsprings

Accessoires

Piets stoffering

Keukens

Badkamers

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLANDHoe kan ik je helpen?