Wegdromen in een houten ledikant

Slapen in een bed van hout is heerlijk. Door de natuurlijke uitstraling geeft het rust en dat is goed voor het slapen. Ook sluit dit goed aan op de trend dat steeds meer mensen de natuur in huis willen halen. Daarnaast zijn de houten ledikanten van Piet Klerkx duurzaam. Wat hier goed bij past zijn de minimalistische en Scandinavische woonstijlen die ook in 2019 weer populair zijn. Lees meer over de nieuwste Scandinavische stijlen uit de slaapkamercollectie van Piet Klerkx.

De rustige en landelijke stijl

Door zijn eenvoud schittert ledikant Maxime in iedere slaapkamer. Het ontwerp van dit bed is geïnspireerd op de landelijke en rustige levensstijl. Het gaat terug naar de basics, heeft een strakke plankenstructuur en krijgt daardoor een minimalistische uitstraling. Hierdoor sluit deze ledikant perfect aan bij de Scandinavische woonstijl. Toch is het ontwerp wel van deze tijd doordat het nachtkastje de mogelijkheid biedt om mobiele telefoons draadloos op te laden. Droom heerlijk weg naar een reis op het Zweedse platteland.

Begin de dag met een lach

Slaap heerlijk comfortabel in het bed Milena. Dit houten ledikant zorgt voor een verkwikkend slaapcomfort en een gezonde slaapomgeving. Hierdoor stapt u iedere dag met het goede been uit bed. De stijlvolle zwarte accenten in het hoofdeinde van het houten ledikant zorgen voor een oogverblindend resultaat, waardoor u kunt relaxen in stijl. Het minimalistische design staat prachtig in dit ontwerp, maar door de zwarte details wordt het toch bijzonder. Dit stijlvolle bed is ook in een handomdraai om te toveren tot twee aparte bedden. Droom zacht en comfortabel in stijl voor de perfecte start van de dag.

Centraal staat de duurzaamheid

Bij de houten bedden staat respect voor de natuur centraal. Duurzaamheid is steeds belangrijker en daarom wordt het hout zorgvuldig geselecteerd en is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. De oliën en lakken die gebruikt worden voor de productie voldoen aan de allerstrengste normen. Om het 100% duurzaam te maken is de volledige productie verwerkt met hernieuwbare energie. Het gaat niet alleen om het product, maar om het volledige productieproces van begin tot eind.

Kom naar onze winkel voor professioneel slaapadvies

Wilt u graag een natuurlijk bed dat van hout is gemaakt en comfortabel slaapt? Kom dan naar onze winkel in Amersfoort of Waalwijk. Hier staan onze slaapspecialisten klaar om u van passend advies te voorzien, zodat u heerlijk kunt wegdromen in een voor u comfortabel bed. Een bed moet namelijk niet alleen mooi zijn, maar comfort is natuurlijk het belangrijkste. Zo iets als een perfect bed voor iedereen dat bestaat niet, omdat o.a. de persoonlijke voorkeur en lichaamsbouw bij iedereen verschilt. Voorkom klachten en laat u adviseren door een van onze slaapspecialisten. Maak een afspraak om zeker te weten dat de adviseur alle tijd voor u kan nemen.

Waar bent u naar op zoek?

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring stellen wij de mooiste en meest veelzijdige collecties samen. Onze adviseurs hebben alle kennis in huis om u vakkundig advies te geven en om uw woonwensen werkelijkheid te maken.

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring...

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring stellen wij de mooiste en meest veelzijdige collecties samen. Onze adviseurs hebben alle kennis in huis om u vakkundig advies te geven en om uw woonwensen werkelijkheid te maken.

Banken

Fauteuils

Stoelen

Tafels

Kasten

Bedden & Boxsprings

Accessoires

Piets stoffering

Keukens

Badkamers

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLANDHoe kan ik je helpen?