Trend: Wellness in uw eigen badkamer

U kent het vast wel: een lange dag achter de rug, tijd om te ontspannen in een heerlijk bad of sauna. Liefst thuis in uw eigen omgeving. Gelukkig is dat heel goed mogelijk. Er zijn diverse mogelijkheden om in uw badkamer een wellness te creëren zodat u in uw eigen vertrouwde huis uitrust en ontspant. Lees hier onze tips en geniet binnenkort van uw persoonlijke wellness!

Creëer rust in uw badkamer

Spa’s en wellness omgevingen stralen beide rust uit. Geen afleiding en bezig zijn met het moment is het motto. Wilt u van uw badkamer een wellnessruimte maken? Dan geldt het less is more-principe hier ook. Zorg dat de ruimte niet te vol staat en probeer zoveel mogelijk op te ruimen en badkamerspullen in kasten op te bergen. Daarnaast zorgen licht en natuurlijke kleuren en materialen voor een rustgevende uitstraling. Denk hierbij aan hout, natuursteen of, als u van luxe houdt, marmer.

Complete wellness ervaring

Verwen uzelf met uw eigen mini-wellness. Zo kunt u met handdoeken, badmatten en kaarsen een prettige en rustgevende sfeer creëren waarin u geniet van de zachte materialen en de gezellige sfeer. Maak het compleet en geniet van het moment met Rituals producten waarmee u uw lichaam verzorgt en uw geest ontspant.

Complete wellness ervaring

Wilt u niet alleen een wellness-sfeer in uw badkamer maar ook genieten van een wellness inrichting? Denk dan eens aan een ontspannende sauna of een verkwikkende sunshower in uw badkamer. Bij Piet Klerkx in Waalwijk en Amersfoort vindt u alles waarmee u uw eigen relaxbadkamer inricht. Wij verwelkomen u er graag!

Uniek en persoonlijk ontwerp maken met badkameradviseur

Ziet u een wellness in uw eigen badkamer wel zitten? Bij Piet Klerkx helpen wij u met een passend ontwerp, helemaal op maat ingetekend. Afhankelijk van uw wensen en budget zijn er diverse mogelijkheden. Kom naar de winkel voor meer informatie over de vele mogelijkheden. Of kom badkameraccessoires en Rituals shoppen bij Piet’s woondecoratie in Waalwijk

Waar bent u naar op zoek?

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring stellen wij de mooiste en meest veelzijdige collecties samen. Onze adviseurs hebben alle kennis in huis om u vakkundig advies te geven en om uw woonwensen werkelijkheid te maken.

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring...

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring stellen wij de mooiste en meest veelzijdige collecties samen. Onze adviseurs hebben alle kennis in huis om u vakkundig advies te geven en om uw woonwensen werkelijkheid te maken.

Banken

Fauteuils

Stoelen

Tafels

Kasten

Bedden & Boxsprings

Accessoires

Piets stoffering

Keukens

Badkamers

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLANDHoe kan ik je helpen?