Meet Piet, de nieuwe woonsensatie van Nederland

Ga voor gemak, stop gediscussieer en hak knopen door bij de Piet Klerkx winkel. Het gratis advies van onze interieurstylisten en ons gigantische aanbod aan verschillende woonstijlen zorgen ervoor dat u vandaag al uw woning inricht. Dit is Piet, uw nieuwe woonsensatie. 

Gratis stijladvies

Over één ding zijn u en uw partner het volledig eens: die oude meubels uit uw studentenkamers mogen de deur uit. Maar wat komt er voor terug? Allebei hebt u een ander antwoord. Vraag het onze interieurstylisten. Zij mixen de verschillende stijlen tot een samenhangend en matchend geheel. Geheel vrijblijvend en op basis van uw budget. Kom langs bij Piet Klerkx en richt uw nieuwe woning vandaag nog in. 

Alle stijlen in huis

Landelijk, romantisch, oosters of industrieel: Piet heeft het. Onze winkels staan vol met banken, stoelen en decoraties in uw favoriete interieurstijl. Voor zowel een klein als groot budget. Spendeer een middag bij Piet Klerkx en dineer diezelfde avond aan de robuuste houten eettafel. Of word morgenochtend wakker in een gloednieuwe, scandinavische slaapkamer. Bekijk alle stijlen en de daarbij tientallen passende artikelen. 

Gigantische make-over, klein budget

De bohemian look van uw bank, salontafel en tv-meubel in uw woonkamer, zijn helemaal uw smaak. Niets meer aan doen dus. Het enige wat ontbreekt is de finishing touch. Leg bij een winkel van Piet Klerkx de laatste hand aan het interieur. Onze woonstylisten zoeken met uw budget naar die ene spiegel, lamp en vaas die de ruimte compleet maken. Zo tovert u met een klein budget uw woonkamer om tot een knusse plek die écht als thuis aanvoelt.

Hulp nodig bij uw keuze?

Wandel binnen en ontdek het scala aan woonmogelijkheden voor uw huis. uw woning inrichten ging nog nooit zo snel én makkelijk. Bekijk een Piet bij u in de buurt. 

Waar bent u naar op zoek?

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring stellen wij de mooiste en meest veelzijdige collecties samen. Onze adviseurs hebben alle kennis in huis om u vakkundig advies te geven en om uw woonwensen werkelijkheid te maken.

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring...

Bij Piet Klerkx vindt u alles voor ieder huis. Met jarenlange ervaring stellen wij de mooiste en meest veelzijdige collecties samen. Onze adviseurs hebben alle kennis in huis om u vakkundig advies te geven en om uw woonwensen werkelijkheid te maken.

Banken

Fauteuils

Stoelen

Tafels

Kasten

Bedden & Boxsprings

Accessoires

Piets stoffering

Keukens

Badkamers

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLANDHoe kan ik je helpen?