Bij deze interieurtrend staat het voorop dat je je zen voelt in je eigen interieur. Comfortabele en rustgevende zachte materialen, meubels in een houtlook en accessoires zoals horen hier dan ook bij. Een mix van warme, aaibare materialen, eenvoudige meubels en unieke voorwerpen; zo creëer je comfy moods in iedere ruimte. Combineer een teddy bank met een minimalistische houten kast om een ultieme cosy feeling te krijgen in jouw interieur. Of houd je meer van het toevoegen van accessoires? Dat kan, voeg een rieten lamp, een plaid of een beige vloerkleed toe.

Natuurlijke kleuren

De naam natuurlijke kleuren zegt het al; maak gebruik van kleuren die je terugziet in de natuur. Kies voor warme natureltinten die goed bij je interieur passen, zoals taupe, nude of beige. Deze natuurlijke kleuren kun je terug laten komen op de muur, maar ook in meubels of accessoires. Het combineren van een beige bank met een kast in een bruine tint zorgt voor rust. Als je dit kleurenpalet toevoegt, zul je zien dat je woonkamer een stuk rustiger en gezelliger oogt. Perfect voor de interieurtrend van 2023: comfy moods!

Speelse vormgeving

Een speelse vormgeving zorgt ervoor dat iedere ruimte een uitnodigende sfeer krijgt. Combineer verschillende materialen en vormen met elkaar om dit effect te krijgen. Bij deze interieurtrend passen natuurlijke materialen als velours en teddy in natuurlijke kleurtinten. Ronde vormen lenen zich ook goed voor deze trend, hiermee pas je speelsheid toe en creëer je een gezellig en warm interieur.

Oosterse invloeden

Oosterse invloeden staan erom bekend dat ze zorgen voor een gevoel van rust en gezelligheid. Denk bij oosterse invloeden aan bijvoorbeeld accessoires in natuurlijke materialen, zoals een rieten lamp. Niet alleen vanwege het natuurlijke uiterlijk past het binnen deze interieurtrend, maar ook vanwege het patroon dat het het afgeeft op de muur. Ronde vormen in het hoofdbord van het bed, zoals hieronder te zien is, geven het bed een zachte uitstraling. De kussens in pasteltinten en het houten tafeltje maken de comfy moods look helemaal af.

Welke trend kies jij?

Word je al enthousiast om jouw woonkamer een frisse look te geven of compleet opnieuw in te richten met één van de nieuwe trends van 2023? Plan eenvoudig online een afspraak of vraag een gratis inspiratiemagazine aan. Onze interieuradviseurs helpen je graag om samen de mooiste meubelen uit te kiezen, afgestemd op jouw voorkeuren en woonwensen!

Huidige actie(s) 1
Terug
Sluiten