Het vakmanschap komt in deze producten echt naar voren. Bijvoorbeeld kasten met een houten frame en verticale belijning, dat is wat het bijzonder actueel maakt. Alles wat te maken heeft met deze interieurtrend is met liefde en van eerlijke materialen gemaakt. 

Natuurlijke kleuren

Een kleurenpalet wat bij natural craft past zijn natuurlijke kleuren. Denk hierbij voornamelijk aan verschillende beige- en bruine tinten. Het zijn aardetinten die die je overal in de natuur terugvindt. Deze kleuren stralen warmte uit en dat maakt dat deze kleuren zo perfect zijn voor een rustgevend interieur waarbij de natural craft items er extra uitspringen. Met dit kleurenpalet kan er maar weinig misgaan en creëer je een stijlvol interieur.

Rust en warmte

Rust en warmte zijn woorden die zich perfect lenen voor de natural craft interieurtrend. Een tafelblad wat een druppelvorm heeft, waardoor het vloeiend en organisch oogt. Een fauteuil en vloerkleed in een ronde vorm wat zorgt voor rust en eenheid. De ronde vormen van het vloerkleed vormen een geheel met de rondingen van de tafel. Wat je veel ziet, wat ook terugkomt in onderstaande afbeelding, is het creëren van een geheel. Dit doe je door bijvoorbeeld smalle poten toe te voegen onder meerdere meubels. Voor een speels en luchtig effect voeg je er een comfortabele stoel aan toe en ce voila.

Warme houtsoorten

Hout geeft je interieur een warme uitstraling. Wat niet geheel onbelangrijk is, is dat hout ook karakter geeft aan je interieur. Vooral een houten kast die met vakmanschap is gemaakt en van eerlijke materialen. Dit past ook binnen het actuele kleurenpallet van deze interieurtrend. Een combinatie van naturel tinten met warme houtsoorten als mahoniehout of berkenhout. Zo creëer je een unieke look met de natural craft interieurtrend van 2023.

Welke trend kies jij?

Word je al enthousiast om jouw woonkamer een frisse look te geven of compleet opnieuw in te richten met één van de nieuwe trends van 2023? Plan eenvoudig online een afspraak of vraag een gratis inspiratiemagazine aan. Onze interieuradviseurs helpen je graag om samen de mooiste meubelen uit te kiezen, afgestemd op jouw voorkeuren en woonwensen!

Huidige actie(s) 1
Terug
Sluiten