Bert-Jan, stylist

Hoi! Leuk dat je op deze gastblog hebt geklikt! Ik ben Bert-Jan en werk als stylist bij Piet Klerkx. Met ons stylingteam zorgen we ervoor dat de winkels er mooi en inspirerend uitzien, zodat het voor jou een uitje is om langs te komen. In deze gastblog schrijf ik over mijn werkzaamheden en geef ik jou een leuke dosis inspiratie mee =)

Woonwarenhuis

De allerleukste afdeling van Piet Klerkx Waalwijk is het Woonwarenhuis. Wanneer je je nieuwe meubels hebt uitgezocht kun je op deze afdeling nog even helemaal los tussen de duizenden kussens en woonaccessoires. Ze zijn niet altijd even blij om mij daar te zien rond lopen.. Want meestal loop ik daar om te shoppen voor andere filialen en dat betekent dat er héél veel mee gaat!

Wanneer een winkel of afdeling wordt verbouwd is onze hoofdstylist Corry van Beek al ver van de voren bezig met een plan waarbij de grote lijnen worden uitgestippeld. Denk hierbij aan een kleurenplan en de verdeling/bestelling van karpetten en schilderijen. Als dit klaar is gaat heel dat pakketje onze kant op en kan het shoppen van de accessoires beginnen. We shoppen alles zo veel mogelijk op stijl omdat dit de meeste rust geeft in een winkel. Het is natuurlijk heel anders winkelen voor een winkelafdeling dan voor één woonkamer. Door van tevoren te kijken naar welke room welke stijl krijgt breng je rust en variatie in aan in een grote winkel.

In het Woonwarenhuis is er voor al die stijlen iets te vinden. Van modern tot Bohemian en van vintage tot klassiek. Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar de moderne collectie maar het leuke van mijn baan is de diversiteit die we uit willen stralen in de winkel. Daardoor shop en presenteer ik ook stijlen waar ik minder mee heb. Uiteindelijk gaat het om het mooie plaatje dat de klant aanspreekt en het is heel leuk als dat ook daadwerkelijk lukt.

Er is een wekelijkse toestroom van nieuwe accessoires. Zo vind je altijd de leukste en meest trendy lampen, karpetten, kussens, potjes en vaasjes in onze winkels. Kom je er niet helemaal uit? Dan helpen ik en mijn collega’s je natuurlijk graag! Ook kun je een afspraak maken voor een huisbezoek. Mijn collega’s komen graag bij je langs met een bus vol spullen zodat jij aan het eind van de dag in een heel nieuw afgestyled interieur zit =)

Bert-Jan

Huidige actie(s) 1
Terug
Sluiten