WOW eindeloze inspiratie onder één dak ! Ontdek alle activiteiten en acties >>

WOW eindeloze inspiratie onder één dak ! Ontdek alle activiteiten en acties >>

De badkamers van Piet Klerkx

De badkamer is misschien wel de ruimte in het huis waarbij je enigszins privacy hebt en tot rust komt. Lig ontspannen in een warm bad met kaarsjes en een goed boek of spring na het sporten direct onder de douche. Het is belangrijk om alles in je badkamer af te stemmen op jouw wensen. Je start en eindigt je dag hiermee  fris en fruitig. Je bent voor een complete badkamer bij Piet Klerkx Waalwijk aan het juiste adres.  Met het inrichten van de badkamer kun je denken aan: een badkamermeubel, bad en/of douche, toilet, tegels, verwarming en accessoires. Maar kies je voor een ruime douche of een hoekbad of beiden? Zo zijn er veel keuzes die je moet maken afhankelijk van de ruimte en opstelling die je in gedachten hebt.

Een nieuwe badkamer of een deel van je badkamer vernieuwen? Dat is allemaal mogelijk bij Piet Klerkx. Laat je inspireren door onze badkamercollectie, -ideeën en verschillende stijlen. Denk aan stijlen zoals: industrieel, klassiek, modern, landelijk of luxe design. Of kom langs in Waalwijk en geniet van de nieuwste en stijlvolle trends op het gebied van sanitair! Kom je er niet uit? Maak vrijblijvend een afspraak voor een adviesgesprek. Bespreek al je wensen en laat jouw ideale badkamer in 3D ontwerpen!

Badkameraccessoires- en inspiratie

Zodra de badkamer indeling is bepaald, kun je nadenken over een stijl. Uiteraard past deze ruimte ook bij de rest van het huis. Je wilt er immers jarenlang van genieten. Oriënteer je van tevoren goed op de nieuwste badkamertrends en badkamer ideeën. Laat je inspireren door onderstaande onderwerpen.

Maak een 3D ontwerp
van jouw ideale badkamer

Weet je precies hoe jouw stijlvolle badkamer eruit ziet en wil je dit in kaart brengen? Dit is mogelijk met een ontwerpprogramma waarbij je eenvoudig de ruimte, elementen en accessoires kunt bepalen. Daarna kun je het ontwerp bekijken via verschillende invalshoeken in 3D. Pak hier je voordeel:

  • Ontwerp eenvoudig jouw eigen badkamer
  • Geheel gratis en vrijblijvend
  • Je ontwerp kun je gratis downloaden

Al je bekende merken

Bij Piet Klerkx vind je al je favoriete merken voor je woonkamer.

Van bekende merken tot unieke designstukken. En vergeet onze Piet Klerkx Huiscollectie niet.

  • Geberit logo
  • Hansgrohe logo
  • Sealskin logo
  • Villeroy boch logo

Piet’s inspiratie magazine

Dit magazine staat vol met woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubelen en stijlvolle accessoires. Ontdek de stijl die bij jou past en maak gebruik van Piet's woontips. Laat je inspireren door ruim 150 mooie woonmerken!

Huidige actie(s) 1
Terug
Sluiten