Eetkamer inrichten

Haal het beste uit je eetkamer. Richt je eetkamer aansluitend in op de woonstijl van je woonkamer of keuken. Om optimaal gebruik te maken van deze ruimte is het belangrijk om te bepalen wat de functie is van je eethoek en wat je woonwensen zijn. Zit je graag in de eethoek aan tafel met een gezelschap, drink je graag koffie of wil je de kinderen aan tafel huiswerk laten maken? Vervolgens kun je een indeling maken en bepalen waar de loopruimtes zijn en wat het beste werkt. Heb je hierbij hulp nodig? Dan staan onze adviseurs voor je klaar en kun je een afspraak inplannen, zodat zij tijd reserveren om je te voorzien van alle informatie die je nodig hebt.

Een compleet interieur voor je eethoek, denk aan: eettafels, eetkamerstoelen, barkrukken, eetkamerbanken, wandkasten, vitrinekasten, opbergkasten, verlichting en servies. In het woonwarenhuis in Waalwijk is er een woonaccessoires afdeling met diverse stijlvolle servies. Laat je inspireren door de nieuwste trends en collecties.

Stel je eigen meubels samen!

Hoe fijn is het om je eigen meubels samen te stellen voor je woonkamer? Bij Piet Klerkx kun je je eigen eettafels samenstellen. Dit is mogelijk met de volgende tafels van onze eigen huiscollectie: Magna, Tauro, Karakter. Maak hierbij keuze uit het blad, maat, vorm, tafelpoten, kleur en afwerking. Ook kun je je eigen kasten samenstellen. Met zoveel verschillende mogelijkheden kan het een grote opgave zijn om een tafel samen te stellen. Onze gespecialiseerde adviseurs staan klaar om je te helpen. Samen ontwerpen jullie de perfecte eettafel voor jarenlang woonplezier. Wil je graag vrijblijvend interieuradvies ontvangen? Maak een afspraak bij een van de Piet Klerkx winkels.

Bekende merken

Bij Piet Klerkx vind je al je favoriete merken voor je eetkamer.

Van bekende merken tot unieke designstukken. En vergeet onze Piet Klerkx Huiscollectie niet.

Piet’s inspiratie magazine

Dit magazine staat vol met woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubelen en stijlvolle accessoires. Ontdek de stijl die bij jou past en maak gebruik van Piet's woontips. Laat je inspireren door ruim 150 mooie woonmerken!

Huidige actie(s) 1
Terug
Sluiten