WOW eindeloze inspiratie onder één dak ! Ontdek alle activiteiten en acties >>

WOW eindeloze inspiratie onder één dak ! Ontdek alle activiteiten en acties >>

Gratis montage op alle keukens!*

Profiteer tijdelijk van gratis montage op jouw favoriete keuken. Kom je er niet uit en wil je graag advies? Onze specialisten staan voor je klaar om je wensen te bespreken en het in 2D of 3D uit te tekenen.

*Vraag in de winkel naar de actievoorwaarden

De keukens van Piet Klerkx

De keuken en eethoek is naast de woonkamer een ruimte waar je veel samen bent met je gezin, vrienden of familie. Het is een verlengstuk van de woonkamer.  Je start de dag met een ontbijt in de keuken, maar sluit de dag ook af met de bereiding van het avondeten of een toetje. Hoe gezellig is het om een maaltijd te bereiden in je keuken terwijl je vrienden of familie aan tafel zit. Op deze manier ben je onderdeel van de gesprekken en betrek je je gezelschap bij het koken!

Weet je niet waar je moet beginnen met het inrichten van de keuken? Geen stress! Laat je inspireren door onze keukencollectie, -ideeën en verschillende stijlen. Denk aan stijlen zoals: industrieel, klassiek, modern, landelijk of design. Of neem een kijkje bij Piet Klerkx Waalwijk en geniet van de nieuwste en stijlvolle trends op het gebied van keukens! Hulp nodig? Maak vrijblijvend een afspraak voor een adviesgesprek. Bespreek al je wensen en laat jouw ideale keuken in 3D ontwerpen!

Keukenaccessoires

Een prachtige keuken moet ook functioneel, eenvoudig schoon te maken en duurzaam zijn. De indeling en opstelling spelen hier een belangrijke rol. Zo moet je bijvoorbeeld rekening houden met de volgende zones: schoonmaken, voorbereiding voor het koken, koken, gebied rondom de koelkast en als laatste opbergruimte voor keukenartikelen en keukenapparatuur.

Met diverse A-merken in het assortiment kun je bij Piet Klerkx terecht voor alles wat je nodig hebt op het gebied van keukens; keukenapparatuur en aanrechtbladen met het beste kwaliteit! Heb je hulp nodig bij het uitzoeken van apparatuur om optimaal gebruik te maken van je keuken je kookplezier te verhogen? Maak een afspraak en kom langs bij Piet Klerkx Waalwijk. De koffie staat klaar en laat je inspireren door onze vernieuwde showroom!

Keuken inspiratie

Online inspiratie opdoen op het gebied van keukens? Neem een kijkje bij onze blogs en binnenkijkers in de keuken. Gluren in andermans woning, hoe fijn is dat? Wil je keukenadvies op basis van jouw wensen voor jouw ideale keuken? Onze adviseurs staan voor je klaar.

Maak een 3D ontwerp
van jouw ideale keuken!

Weet jij precies hoe jouw perfecte keuken eruit ziet en wil je dit in kaart brengen? Dit is mogelijk met een ontwerpprogramma waarbij je eenvoudig de opstelling, kleur en indeling kunt bepalen. Ook kun je de gewenste keukenapparatuur uitkiezen! Pak hier je voordeel:

  • Ontwerp eenvoudig jouw eigen keuken
  • Geheel gratis en vrijblijvend
  • Je ontwerp kun je gratis downloaden

Al je favoriete merken

Bij Piet Klerkx vind je al je favoriete merken op het gebied van wonen.

Van bekende merken tot unieke designstukken. En vergeet onze Piet Klerkx Huiscollectie niet.

Huidige actie(s) 1
Terug
Sluiten