WOW eindeloze inspiratie onder één dak ! Ontdek alle activiteiten en acties >>

WOW eindeloze inspiratie onder één dak ! Ontdek alle activiteiten en acties >>

Slaapkamer inrichten

Je slaapkamer inrichten, waar begin je? Uiteraard start je met het bepalen van de indeling van je slaapkamer. Denk aan: opbergruimte, waar je bed of boxspring komt te staan, behang of een likje verf aan de muur, meubels, verlichting en ga zo maar door.

Ben je benieuwd naar de nieuwste slaapkamertrends of welke woonstijl het beste bij jou past? Laat je inspireren door onze inspiratie magazine of maak een afspraak voor een vrijblijvend slaapadvies. Je kunt natuurlijk altijd langskomen in Amersfoort, Utrecht, Purmerend of Waalwijk. Wij zijn zeven dagen per week geopend met uitzondering op feestdagen. Zien we je gauw in de winkel?

Alles voor je ideale slaapkamer

Om je slaapkamer naar jouw wensen in te richten hebben we alles voor je in een woonwinkel: bedden, boxsprings, matrassen, bedtextiel (alleen verkrijgbaar in Waalwijk) en kledingkasten. Voor ieder wat wils!

Slaapkamer inspiratie

Je slaapkamer is dé oase van rust, waar je je lekker kan opladen voor de volgende dag. Daarom is het belangrijk dat deze kamer rust uitstraalt. Natuurlijk heb je verschillende slaapkamerstijlen. Richt jij je slaapkamer (opnieuw) in of maak je er meer je eigen stijl van? Van modern tot een Scandinavische slaapkamerstijl. Een behang met patronen of juist een neutrale tint op de muur? Laat je inspireren door onderstaande slaapkamers!

Maak jouw slaapkamer compleet

Je hebt de indeling, kleur en slaapkamer stijl bepaald en wil graag je slaapkamer afstylen met stijlvolle woonaccessoires. In Waalwijk hebben we Piet’s woonaccessoires en een stoffering afdeling! We maken het je zo makkelijk mogelijk en hebben alles onder één dak!

Bij de Piet’s woonaccessoires en de stoffering afdeling kun je terecht voor bijpassende beddengoed, schilderijen, kaarsen, tapijten, lampen, kussens, verduisterende gordijnen, servies, vazen en ga zo maar door. Kom gezellig langs in Waalwijk om de zeer uitgebreide accessoires afdeling te bekijken.

Het perfecte bed voor jouw nachtrust

Een bed is persoonlijk waarvoor wij een brede collectie hebben aan bedden, boxsprings, matrassen en beddengoed hebben. Een goede nachtrust is belangrijk en de keuze voor een matras ook! Denk aan de lengte van het matras, allergie en materiaal. Heb je advies nodig bij je keuze van het bed, boxspring of matras? Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze vakkundige adviseurs!

Al je favoriete merken

Alle

Bij Piet Klerkx vind je al je favoriete merken voor je slaapkamer.

In Waalwijk is er een uitgebreide collectie van bedden, boxsprings, matrassen, bedtextiel en accessoires.

Piet’s inspiratie magazine

Dit magazine staat vol met woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubelen en stijlvolle accessoires. Ontdek de stijl die bij jou past en maak gebruik van Piet's woontips. Laat je inspireren door ruim 150 mooie woonmerken!

Huidige actie(s) 1
Terug
Sluiten