Vaatwassers: kies uit ons ruime assortiment

Een vaatwasser kopen is niet altijd even gemakkelijk vanwege de ruime keuze. Om je te helpen met het maken van de juiste beslissing, hebben we de drie type vaatwassers uit ons assortiment op een rijtje gezet. Zo weet je precies waar je uit kunt kiezen!

  • Volledig geïntegreerd. Een volledig geïntegreerde vaatwasser wordt achter een keukenfront geplaatst waardoor deze volledig is weggewerkt in je keuken. Zelfs het bedieningspaneel is onzichtbaar doordat deze zich in de bovenrand van het apparaat bevindt. Bij een volledig geïntegreerde vaatwasser zie je vanaf de buitenkant dus niet waar het apparaat daadwerkelijk geplaatst is. Zo voorkom je dat de uitstraling van je keuken verstoord wordt.

  • Half geïntegreerd. Het verschil tussen een volledig en half geïntegreerde vaatwasser is minimaal, maar daardoor niet onbelangrijk. Een half geïntegreerd model wordt ook achter een keukenfrontje verstopt, maar in plaats van dat het bedieningspaneel zich in de bovenrand van het apparaat bevindt, bevindt het paneel zich bovenin de deur van de vaatwasser. Hierdoor is het paneel in plaats van onzichtbaar juist zichtbaar. Dit heeft als voordeel dat je bijvoorbeeld de resttijd van het spoelprogramma kunt zien en zo weet wanneer het apparaat klaar is. Het nadeel is dat de vaatwasser niet helemaal in de ruimte opgaat.

  • Vrijstaand. Een vrijstaand model wordt niet onder het keukenblad geplaatst maar naast of in de buurt van het aanrecht. Vaak wordt deze variant afgewerkt met een kunststof bovenkant, zodat je deze ruimte kunt gebruiken om spullen op te zetten. Vrijstaande vaatwassers zijn verkrijgbaar in allerlei stijlen en designs. Met een modern model en een fel kleurtje geef je je keuken direct een vrolijke uitstraling!

Hoe kies je de juiste vaatwasser?

Welke variant je kiest, is allereerst afhankelijk van je keukenstijl. Wil je dat de vaatwasser zo min mogelijk opvalt? Kies dan voor een volledig of half geïntegreerd model. Wil je juist een opvallende uitstraling creëren, bijvoorbeeld in een design keuken? Kijk dan eens naar de unieke, vrijstaande modellen. Wanneer je weet welk type je wilt hebben, ga je keuzes maken wat betreft de grootte, spoelprogramma’s, het energieverbruik en uiteraard het budget. 

Kom langs in één van onze winkels

Wil je meer informatie over de verschillende vaatwassers uit ons assortiment? Kom dan langs in één van onze winkels. Onze adviseurs vertellen je graag alle ins en outs over de verschillende varianten zodat je gegarandeerd de juiste beslissing maakt. 

Plan nu een afspraak

Kom langs en bekijk alle keukenapparatuur

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×