Kleine keuken? Rechte keuken!

Een rechte keuken is uiterst geschikt wanneer je weinig ruimte ter beschikking hebt. Doordat een rechte keuken maar één achterwand nodig heeft, zien we deze keukenopstelling vaak in kleine en/of smalle keukens terug. Met de juiste inrichting en accessoires maak je van jouw rechte keuken een stijlvol en praktisch geheel. Dé basis om op ontspannen wijze te kunnen koken!

De voordelen

Een rechte keuken heeft verschillende voordelen. Allereerst heeft deze keukenopstelling de meest eenvoudige indeling. Dit merk je dan ook aan het prijskaartje wanneer je deze vergelijkt met bijvoorbeeld een hoek- of eilandkeuken. Daarnaast is een rechte keuken zeer praktisch in gebruik: je hebt alles binnen handbereik en hoeft weinig afstanden af te leggen. Bovendien kun je met een rechte keuken alle kanten op: kies voor de kleuren en materialen die het beste bij jou en je woning passen.

Haal alles uit je rechte keuken

In vergelijking met andere keukenopstellingen is de rechte keuken vaak het kleinst. Om deze reden is het belangrijk alle ruimte efficiënt te benutten. Maar hoe doe je dit? Bijvoorbeeld door bovenkasten op te hangen. Bovenkasten bieden veel opbergruimte en zorgen daarnaast voor een net aanzicht doordat je de kasten af kunt sluiten. Je kunt ook kiezen voor planken waar je kookgerei en accessoires op kunt uitstallen. Let er wel op dat planken een rommelig effect kunnen hebben wanneer je ze te vol zet.

Apparatuur in een rechte keuken 

Wanneer je apparatuur gaat uitzoeken, is het raadzaam om goed na te denken over welke apparaten je écht nodig hebt. Hoe meer apparatuur je in je keuken wilt, hoe minder kastruimte je namelijk overhoudt. Probeer dus ook op het gebied van apparatuur zo slim mogelijk met de ruimte om te gaan. Dit kun je doen door bijvoorbeeld combi-apparaten te kiezen. Zo profiteer je van extra functies zonder dat dit extra ruimte in beslag neemt. 

Bestel ons gratis magazine

Op zoek naar een nieuwe keuken, maar heb je weinig ruimte ter beschikking? Een rechte keuken biedt de uitkomst! Bestel ons magazine of kom langs in één van onze winkels om te zien welke kanten je allemaal op kunt met deze gangbare keukenopstelling. 

Plan nu een afspraak

Kom langs en ervaar alle keukenopstellingen

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×