Keukenstijlen

Welke keukenstijl past bij jou?

Een keukenstijl vormt de basis van de uitstraling van je keuken. Omdat elke keukenstijl een andere uitstraling heeft, is het erg belangrijk dat je een stijl kiest die bij je past. Om je hierbij te helpen hebben we de meest populaire keukenstijlen uit ons assortiment op een rijtje gezet. Ideaal om alvast wat inspiratie op te doen voor je toekomstige keuken!

  • Altijd een stijl die bij je past
  • Meeste stijlen van nederland
  • Creëer je eigen stijl

Landelijke keukens

In landelijke keukens voert de nostalgische uitstraling van het platteland de boventoon. Dit maakt dat veel mensen zich direct thuis voelen in een landelijke keuken.

Moderne keukens

De moderne keuken is het meest voorkomende type keuken in Nederland. Simpelweg om de reden dat je met moderne keukens heel veel kanten op kunt.

Design keukens

Voor wie van strakke lijnen, luxe en eenvoud houdt. Onze specialisten zijn altijd op de hoogte van de laatste trends. Lees meer over design keukens.

Kies je keukenstijl

Misschien heb je helemaal geen duidelijke voorkeur voor bijvoorbeeld moderne of landelijke keukens. Veel mensen vinden meerdere keukenstijlen mooi. Het oriëntatieproces is belangrijk en Piet Klerkx helpt je hier graag bij.

  • Klassieke keukens De klassieke keukenstijl kenmerkt zich door de gemoedelijke en nostalgische sfeer. Om een zo sfeervol mogelijke ruimte te creëren, wordt er in een klassieke keuken veel gebruik gemaakt van hout. Daarnaast zijn sierlijke keukengrepen, een elegant fornuis en een prachtige schouw onmisbaar in dit type keuken.

  • Landelijke keukens De landelijke keukenstijl heeft zich laten inspireren door het plattelandsleven. Dankzij de warme sfeer, die mede gecreëerd wordt door het gebruik van natuurlijke kleuren en materialen, en de robuuste uitstraling voel je je in dit type keuken direct thuis. De moderne apparatuur voorziet je daarnaast van hedendaags gebruiksgemak.

  • Moderne keukens Een moderne keuken is strak, ruimtelijk en praktisch. Je kunt niet alleen kiezen voor een matte keuken, maar ook voor hoogglans. Hoogglans geeft je keuken een chique touch en maakt het schoonmaken, dankzij het gladde oppervlak, extra gemakkelijk. Wil je de strakke uitstraling in heel je keuken centraal stellen? Kies dan voor greeploze kasten en weggewerkte inbouwapparatuur.

  • Design keukens Word jij blij van hippe, innovatieve technieken en een strakke uitstraling? Dan is de design keukenstijl iets voor jou! Een design keuken kenmerkt zich door een strakke vormgeving, hoogwaardige materialen en een minimalistische look. Wat betreft kleuren en materialen kun je je helemaal uitleven, want in een design keuken is niets te gek. Zo creëer je je eigen, unieke keuken!

Hoe kies je de juiste keukenstijl?

Het kiezen van een keukenstijl begint met het opdoen van inspiratie. Aangezien je veel tijd doorbrengt in de keuken is het belangrijk dat je voor een stijl kiest die bij jou past. Nadat je een idee hebt gekregen van de verschillende mogelijkheden is het tijd om over de kosten na te denken. De ene keukenstijl vraagt nu eenmaal om een hoger budget dan de andere. Zo zijn landelijke en design keukens over het algemeen duurder dan klassieke en moderne keukens.

Bestel ons gratis magazine

Wil jij meer weten over de verschillende keukenstijlen of voorbeeldkeukens bekijken? Bestel dan nu ons gratis magazine dat vol staat met de nieuwste tips en trends. Wanneer je de keukens liever met eigen ogen bekijkt ben je uiteraard ook van harte welkom in één van onze winkels.

Plan nu een afspraak

Kom langs en ervaar alle keukenstijlen

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×