Design keukens: minimalistisch en uniek

Design keukens kenmerken zich door de luxe uitstraling en hoogwaardige kwaliteit. De strakke vormgeving en het ontbreken van accessoires maakt dat de ruimte minimalistisch aanvoelt. Toch hoef je niet bang te zijn voor een eentonige uitstraling. In design keukens voeren gewaagde kleur- en materiaalcombinaties namelijk de boventoon. Het resultaat: een unieke en praktische keuken waarin je nóg meer geniet van het koken!

Strak en functioneel

Design keukens hebben een strakke en minimalistische uitstraling. De keukenopstelling is functioneel en er wordt geen gebruik gemaakt van kleine accessoires of andere tierelantijntjes. Wanneer je een design keuken gaat samenstellen is het daarom belangrijk om voldoende opbergruimte te creëren. Hierdoor kun je keukengerei netjes opbergen en behoud je het opgeruimde gevoel.

Unieke kleur- en materiaalcombinaties

Wat betreft kleuren en materialen kun je jezelf in een design keuken helemaal uitleven: niets is te gek! De basis van een design keuken is vaak neutraal. Hierbij kun je denken aan natuurlijke kleuren, zoals grijs, zwart, wit en beige. Opvallend is dat er vaak voor een felle contrastkleur wordt gekozen. Hiermee creëer je een vrolijke en tevens unieke uitstraling. Daarnaast kunnen allerlei materialen met elkaar gecombineerd worden. Denk aan een glazen werkblad met hoogglans kasten of de combinatie van RVS en hout.

Hoogwaardige kwaliteit in een design keuken

In design keukens wordt er vrijwel uitsluitend gewerkt met hoogwaardige materialen, zoals natuursteen, beton, marmer en glas. Dit maakt het prijskaartje dan ook iets duurder in vergelijking met andere keukenstijlen. Daarnaast is een design keuken voorzien van de meest praktische en innovatieve keukenapparaten. Zo krijgt koken een geheel nieuwe betekenis!

Bestel ons gratis magazine

Wil jij koken in een strakke, minimalistische keuken die zich kenmerkt door luxe? Dan is een design keuken iets voor jou! Bestel nu ons gratis magazine en bekijk de vele mogelijkheden voor het samenstellen van jouw unieke design keuken. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen waar we je graag van persoonlijk advies voorzien. 

Plan nu een afspraak

Kom langs en ervaar alle keukenstijlen

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×