Moderne keukens: strak, hip en praktisch

De moderne keuken is het meest voorkomende type keuken in Nederland. Simpelweg om de reden dat je met moderne keukens heel veel kanten op kunt. De strakke vormgeving, ruimtelijke uitstraling en optimaal gebruiksgemak vormen de basis voor elke moderne keuken. Welke kleuren en materialen je hierbij combineert is natuurlijk helemaal aan jezelf!

Unieke kleur- en materiaalcombinaties

Wat betreft kleuren en materialen zijn er eindeloos veel mogelijkheden in moderne keukens. Ga je voor mat of glanzend, licht of donker of toch liever een felle kleur? Het kan allemaal, maar let er wel op dat de keuken één geheel blijft. Anders gaat de moderne uitstraling alsnog verloren. Wat betreft het werkblad zijn graniet en composiet populaire materialen. Ook wordt er veel gebruik gemaakt van RVS en glanzende materialen. Hoogglans keukenkasten zijn erg geschikt wanneer je de keuken een chique uitstraling wilt geven. Wat betreft de kleuren wordt er in moderne keukens over het algemeen veel gebruik gemaakt van natuurlijke kleuren zoals wit-, grijs- en zwarttinten.

 

 

Strakke lijnen en ruimtelijke uitstraling

Een strak design en ruimtelijke uitstraling staan in elke moderne keuken centraal. Zo zijn greeploze keukenkasten en brede lades erg gewild in dit type keuken. Ook een strakke afzuigkap past perfect in het moderne plaatje. Met behulp van moderne accessoires in strakke vormen geef je de ruimte tot slot een sfeervolle look.

Onderhoudsvriendelijk

De strakke vormgeving en gladde materialen maken dat een moderne keuken zeer gemakkelijk schoon te maken is. Je haalt er even een doekje overheen en je keuken ziet er weer als nieuw uit. Wanneer je kiest voor een greeploze keuken hoef je bovendien ook niet om de handgrepen heen te poetsen. Zo is het strakke uiterlijk niet alleen mooi, maar ook nog eens erg praktisch!

Meer weten over moderne keukens? Bestel ons gratis magazine

Ben jij op zoek naar een moderne keuken, maar weet je nog niet precies hoe of wat? Bestel dan ons gratis magazine dat vol staat met allerlei trends en informatie over deze keukenstijl. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in één van onze winkels waar onze adviseurs je graag te woord staan. 

Plan nu een afspraak

Kom langs en ervaar alle keukenstijlen

back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×