WOW eindeloze inspiratie onder één dak ! Ontdek alle activiteiten en acties >>

WOW eindeloze inspiratie onder één dak ! Ontdek alle activiteiten en acties >>

Kledingkast samenstellen

Bij het samenstellen van jouw ideale kledingkast heb je diverse opties. Zo kun je je kledingkast helemaal naar wens aanpassen qua hoogte, breedte, kleur, deurgrepen en interieur. Het ontwerpen van een hoekkast behoort ook de mogelijkheden. Om te zorgen dat jouw kledingkast perfect past bij de rest van jouw (slaapkamer)interieur, hebben we bij Piet Klerkx een zeer uitgebreid kleurenpalet. Bovendien is er naast de keuze voor houten deuren, ook de mogelijkheid om de deuren af te werken met glas. Dit geeft de kast een moderne uitstraling. Door te kiezen uit de ruime collectie handgrepen geef je jouw kast precies de uitstraling waar jij naar op zoek bent.

Uiteraard krijgt bij het samenstellen van jouw kast de binnenkant net zo veel aandacht als de buitenkant. Door de ruime keuze aan accessoires kun je het interieur van de kast volledig naar wens inrichten. Wil je graag veel planken om kleding op te leggen of heb je juist veel hangruimte nodig? Wil je graag een ladenblok in de kast voor lingerie en accessoires? Onderin een schoenenrek? Een draadmand of pantalonhouder? Alles is mogelijk! Onze adviseurs staan voor je klaar om samen met jou jouw ideale droomkast samen te stellen en voor je uit te tekenen in een 3D-tekening zodat je precies kunt zien hoe die wordt.

Maatwerk kledingkasten

Bij Piet Klerkx maken we kledingkasten geheel op maat. Zo maak je optimaal gebruik van de ruimte en zorgen we dat jij de kledingkast krijgt die perfect bij je past. Op basis van jouw wensen kun je samen met een adviseur in één van onze winkels een 3D-tekening laten maken van de kledingkast. Zo krijg je direct een goed beeld van het eindresultaat en hoe de kast in jouw ruimte past. Omdat de elementen voor de draaideurkasten in verschillende maten leverbaar zijn zijn de mogelijkheden eindeloos. Zelfs een hoekopstelling is mogelijk.

Ben je op zoek naar een schuifdeurkast op maat? Ook voor de schuifdeurkasten zijn er veel mogelijkheden qua breedte en uitstraling van de deuren, met of zonder raamlijsten. Met al deze keuzes is het ideaal om een 3D-tekening te laten maken. Zo kun je jouw garderobekast op maat al van tevoren zien en wordt het makkelijker om keuzes te maken voor het eindresultaat. Samen met de adviseur wordt een schuifdeurkast op maat maken een succes.

Kom langs in de winkel of maak een afspraak

Ben jij klaar voor jouw droom kledingkast op maat? Kom langs in de winkel of beter nog: maak vooraf een afspraak met een adviseur. Met een afspraak ben je verzekerd dat er een adviseur voor je klaarstaat die op basis van al jouw wensen een 3D-tekening kan maken. Kom goed voorbereid naar de winkel met de maten en een plattegrond van de kamer waar de kast moet komen. Zo kunnen we jouw perfecte kledingkast op maat laten maken!

Huidige actie(s) 1
Terug
Sluiten