AEG

Optimaal aan de slag door de nieuwste technologie

Lekker eten draait om meer dan alleen maar het eindresultaat. Het draait om de sensatie van het maken van iets bijzonders. De apparaten van AEG zitten boordevol met de nieuwste technologie, zodat u optimaal aan de slag kan gaan. AEG heeft met de introductie van de nieuwe Mastery Range apparatuur ‘s werelds eerste echte responsieve kookervaring. Zo meet de oven de kerntemperatuur van uw producten en kunt u door middel van het finetunen van instellingen uw vlees perfect serveren.

AEG comfortlift

De vaatwasser in en uitruimen is vaak geen plezier. Met de AEG ComfortLift wordt de vaatwasser inruimen een stuk gemakkelijker. Zo kunt u de onderste lade naar boven verplaatsen en kunt u op werkniveau de vaatwasser inruimen.

AEG Customflex koelkast

Uw koelkast naar wens inrichten? U kunt de compartimenten in de deur van de koelkast makkelijk verplaatsen zodat er ruimte ontstaat voor de producten die u gekoeld wilt houden. Zo zijn er clips voor kruiden, doorzichtige bakjes voor kazen en natuurlijk de vaste legplanken voor zuivelwaren, sauzen en specerijen. Alles precies waar u het hebben wilt.

Hob2Hood afzuigkap

De juiste afzuiging van uw eten is niet alleen belangrijk om de kookgeur in uw huis tot een minimum te beperken maar ook belangrijk voor uw gezondheid. Met de HOB2HOOD wordt er gecommuniceerd tussen uw kookplaat en afzuigkap en wordt de sterkte van de afzuiging altijd optimaal afgestemd op wat u aan het koken bent.

Huidige actie(s) 1
Terug
Sluiten