Aquanova

De specialist in stijlvolle badkamerproducten

Aquanova is specialist in stijlvolle badkamerproducten. Het Nederlandse bedrijf onderscheidt zich wereldwijd met een gevarieerd en exclusief assortiment voor in de badkamer. Denk daarbij aan badmatten, wasmanden, handdoeken, badjassen en douchelakens. De badkameraccessoires zijn stuk voor stuk een stijlvolle toevoeging aan iedere badkamer. Ontdek het assortiment van Aquanova bij Piet Klerkx!

Stijlvolle designs vanaf het begin

Het begon allemaal in 1984. Aquanova heeft in de loop van de jaren wereldwijd een enorme populariteit verkregen. Het Nederlandse familiebedrijf richt zich op het ontwerp, de ontwikkeling en de verkoop van badkamerproducten en –accessoires. Het motto van Aquanova is: “We love to create the look you love”. Dat is terug te zien in de tijdloze, doch stijlvolle en trendy designs van producten. Op de producten van Aquanova raakt u niet zomaar uitgekeken.
 

Bekijk de producten van Aquanova bij Piet Klerkx

Wilt u meer weten over Aquanova of bent u benieuwd naar de producten? Ontdek het uitgebreide Aquanova assortiment in onze webshop of kom naar een van onze woonwinkels. Hier staan onze deskundige woonadviseurs voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Zij helpen u met het vinden van de juiste producten en accessoires voor uw badkamer.

Het Aquanova-assortiment

Het assortiment van Aquanova kenmerkt zich door tijdloze designs, functionaliteit en duurzaamheid. Zo is het badtextiel van gemaakt van duurzame materialen en daardoor van buitengewone kwaliteit . Aquanova handdoeken zien er zelfs na tientallen keren wassen nog als nieuw uit. Ook een Aquanova badmat is een aanwinst voor uw badkamer. Het zorgt voor sfeer in de ruimte en uw voeten blijven lekker warm. Eveneens zorgt een Aquanova wasmand voor een mooi accent in de badkamer. Daarnaast zijn er nog eindeloos veel badkamerproducten: van pedaalemmers en wc-borstels tot aan zeepdispensers en badjassen.

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND

Hoe kan ik je helpen?