Auping

Auping laat je pas echt lekker slapen

Auping is specialist als het gaat om slaapcomfort. Het merk is opgericht in 1888 en heeft als doel de nachtrust te verbeteren. Ooit begonnen met stalen gezondheidsmatrassen, maar al snel ook specialist in spiraalbodems. Tegenwoordig vind je ook matrassen en boxsprings terug in het assortiment. Auping heeft zich sindsdien ontwikkeld tot dé slaapspecialist in Nederland.

Droom weg met Auping

Het merk Auping staat voor vakmanschap, jarenlange ervaring en toewijding van de medewerkers die samen garant staan voor duurzame kwaliteit. Bij ieder ontwerp wordt daarnaast rekening gehouden met drukverlaging, ventilatie en ondersteuning. Dit zorgt ervoor dat een Auping matras of Auping boxspring leidt tot een ‘better day’! Wie een goede nachtrust heeft, begint de dag een stuk beter. Daarom werkt het bedrijf samen met wetenschappers, maar ook met gerenommeerde ontwerpers, zoals Frans de la Haye en Thomas Althaus. Hierdoor droom je heerlijk weg op een stijlvol, fris en comfortabel bed.

Auping bedden

Auping biedt verschillende producten aan in de collectie. Het is belangrijk dat een matras of boxspring goed aansluit op het lichaam om te zorgen voor een goede nachtrust. Ervaar dit door de Auping producten zelf te testen in een van onze vestigingen. Ook zijn de persoonlijke voorkeuren bepalend voor welk matras bij je past. Heb je het bijvoorbeeld vaak warm of koud tijdens het slapen? Lig je het liefst op een dun of dik matras? Zacht of hard? Neem deze vragen mee om te genieten van slaapcomfort op het hoogste niveau met Auping.

Auping is duurzaam

Auping wil de meest comfortabele bedden leveren, maar vindt daarbij duurzaamheid een belangrijk aspect. In 2011 heeft Auping als eerste beddenfabrikant ter wereld een Cradle to Cradle Silver certificaat ontvangen, omdat meer dan 50% van het product uit gerecyclede materialen bestaat of materialen die na gebruik opnieuw inzetbaar zijn. Dit doet het merk door oude matrassen terug te nemen en alle onderdelen volledig te demonteren en te recyclen. Hierdoor krijgt ieder matras een tweede leven als bijvoorbeeld nieuwe judomat of bank.

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND

Hoe kan ik je helpen?