Beddinghouse

De kleurrijke ontwerpen van Beddinghouse

Beddinghouse dekbedovertrekken kenmerken zich door bijzondere en vaak kleurrijke ontwerpen. Ze zijn gemaakt van natuurlijke materialen van een hoogwaardige kwaliteit. Twee keer per jaar brengt het Nederlandse familiebedrijf Bedding House een nieuwe collectie op de markt. De originele ontwerpen van Hollandse bodem zijn geïnspireerd op de laatste mode- en interieurtrends en geven kleur en levendigheid in uw slaapkamer. Bovendien houdt het merk bij de productie rekening met een duurzame en betere toekomst. Lees hier meer over het uitgebreide assortiment.

Beddinghouse dekbedovertrekken

Beddinghouse is bekend van de uitgebreide collectie dekbedovertrekken. Het merk heeft werkelijk alle denkbare stijlen in de collectie in de meest uiteenlopende kleuren. De patronen variëren van ingetogen tot opvallend en van trendy tot klassiek. Houdt u van strepen, stippen, bloemen of grote ruiten? U kunt het zo gek niet bedenken of Beddinghouse heeft een dekbedovertrek in een origineel dessin. Voor elke smaak, interieur en stemming is er een bijpassende dekbedhoes te vinden in een patroon en kleur naar wens. Bovendien zijn veel dekbedhoezen zo gemaakt dat ze van beide kanten te gebruiken zijn voor afwisseling of voor een speels effect wanneer u de rand omslaat.

Bekijk de producten bij Piet Klerkx

Bent u geïnteresseerd in een product van Beddinghouse? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod in de webshop en kies uw favoriete kleur en ontwerp van een Beddinghouse dekbedovertrek. Ook vindt u Beddinghouse producten in onze woonwinkels. Onze adviseurs geven u bovendien graag meer informatie en helpen u met uw keuze.

Keuze in kwaliteit

De overtrekken van Beddinghouse zijn verkrijgbaar in verschillende natuurlijke kwaliteiten zoals katoen, satijn en flanel. Houdt u bijvoorbeeld van lekkere warme lakens? Kies dan voor een flanellen dekbedovertrek. Katoen daarentegen voelt koeler aan en met satijn kiest u voor de meest frisse variant voor warme zomerdagen. Maak uw keuze en verheug u op een heerlijke nacht!

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND

Hoe kan ik je helpen?