Bert Plantagie

Meubeldesign van Hollandse bodem

De meubelen van Bert Plantagie behoren tot de top van meubeldesign van Hollandse bodem. Bert Plantagie kiest voor pure materialen zoals hout, roestvrij staal, leder en stoffen van hoogwaardige kwaliteit.­­­­­

 1. bert plantagie
  695,-
 2. bert plantagie
  415,-
 3. bert plantagie
  212,-
 4. bert plantagie
  6700,-
 5. bert plantagie
  2234,-
 6. bert plantagie
  419,-
 7. Piet's interieur magazine

  Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken.

 8. bert plantagie
  319,-

HOE HET ALLEMAAL BEGON

In 2000 neemt Bert Plantagie het bedrijf Smits Meubelen over van de toenmalige eigenaar Gerry Smits. Bert Plantagie heeft grootse plannen, geeft het bedrijf zijn eigen naam en gaat verder met een heel andere aanpak. Dit laat hij zien door meteen een nieuwe lijn zitmeubelen en tafels te introduceren met de naam... Bert Plantagie.

MAKE IT YOURS

In 2011 lanceert Bert Plantagie het Make it Yours concept, waarbij de consument in 11 stappen zelf een eigen unieke Bert Plantagie stoel kan samenstellen. Alle stoelen van Bert Plantagie worden in eigen werkplaats met de hand vervaardigd, daarom kunnen de stoelen aan uw persoonlijke wensen worden aangepast. Bij de meeste modellen kunt u kiezen uit ronde en vierkante poten, variërende zit hoogtes en -breedtes, een flexrug en diverse doppen en wielen onder de poten. Bovendien is de bekleding aan te passen in veel prachtige stoffen. Wie wilt, kan voor de zitting, leuningen en achterkant allemaal verschillende kleuren kiezen. Make it Yours!

ONTWERPERS VAN BERT PLANTAGIE

Hans Daalder is de topontwerper die voor Bert Plantagie aan de slag gaat en het bedrijf kiest voor een intensievere samenwerking met retailers. Bert Plantagie gaat al snel over de grenzen en is succesvol in België, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Ook Stefan Kist ontwerpt een aantal zitmeubelen die een groot succes zijn. Soms gebeuren er dingen, die geen toeval kunnen zijn: Bert Plantagie ontmoet ontwerper Roderick Vos in het vliegtuig. Hoog in de lucht ontstaat het begin van een samenwerking waaruit o.a. het RePly stoeltje voortkomt.

STOELEN, BANKEN, TAFELS, KASTEN

Bert Plantagie heeft een kleine, maar hoogwaardige bankencollectie met vele mogelijkheden. Alle modellen hebben een aansprekend design en een uitmuntend zitcomfort. Naast eetkamerstoelen heeft Bert Plantagie meerdere modellen hoogzitters om aan een bar of kookeiland te zitten. De kastencollectie bestaat uit diverse stijlvolle modellen in zowel eiken als noten. Houd u van strak design en vindt u het óók geweldig dat we in Nederland zulke fantastische ontwerpers hebben? Kom dan zeker eens kijken naar de meubelen van Bert Plantagie in één van onze winkels. U bent gelijk verkocht!

Bert Plantagie is in alle woonwinkels van Piet Klerkx te vinden.

Hoe kan ik je helpen?