Calex

Dé specialist in licht en sfeer

Calex is dé specialist in licht en sfeer. Dit Nederlandse merk vindt namelijk dat de verlichting moet passen bij de ruimte en waarvoor het licht dient. Het lijkt makkelijk, want als u licht nodig heeft dan doet u gewoon een lamp aan. Calex vindt dat hier meer bij komt kijken. Dit merk houdt rekening met de doeleinden waar uiteindelijk de verlichting voor gebruikt wordt. Voor woonkamers worden lampen ontwikkeld die sfeer creëren en voor een werkkamer is er aangenaam helder licht. Calex snapt hoe licht werkt.

Voor ieder wat wils

In de verschillende lichtbronnen van het merk Calex is de creativiteit van dit merk terug te zien. Het merk biedt bijvoorbeeld lichtbronnen om woonruimtes mee aan te kleden, decoratieve verlichting of juist licht voor de badkamer. Het merk biedt voor iedere ruimte en smaak een mogelijkheid. Dit doen zij al vanaf 1970 en sinds die tijd werkt het merk elke dag aan slimme, duurzame en innovatieve verlichting om woningen een stukje fijner, mooier en sfeervoller te maken.

Decoratief en functioneel

Het merk Calex heeft decoratieve verlichting die een woonruimte écht af maken. Daarbij is alle decoratieve verlichting van dit merk uniek en origineel, want elke lamp is handgemaakt. Ook zorgt deze verlichting voor een sfeervolle toevoeging aan ieder interieur. De functionele verlichting zorgt ervoor dat iedere ruimte goed verlicht wordt als geheel. Naast de decoratieve of functionele verlichting draagt het merk ook zorg voor goede kwaliteit en algemene toepasbaarheid.

Trendy en van deze tijd

De verlichting van Calex is trendy, fraai en stevig en past in ieder interieur. Ook zijn de lampen zuinig, hebben een lange levensduur en verspreiden warm licht. Daarnaast zijn de lampen van dit merk erg populair in Nederland en daarbuiten. Calex springt namelijk in op de toenemende populariteit van vintage en industrieel design. Daar past de verlichting van dit merk uitstekend bij.

We can't find products matching the selection.

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND

Hoe kan ik je helpen?