Carpet Sign

Carpet Sign Made in Holland

Bent u op zoek naar kleur, warmte en sfeer in huis? Bekijk dan eens de karpetten van Carpet Sign. De collectie van dit Nederlandse merk worden met liefde een aandacht gemaakt en dat is te zien! Carpet Sign maakt in zijn producties gebruik van veel kleur en fijne garens met de mooiste kleurnuances als resultaat. De comfortabele karpetten worden gemaakt in Nederland en zijn een ware toevoeging aan uw interieur. Ontdek de uitgebreide collectie van Carpet Sign bij Piet Klerkx.

De collectie van Carpet Sign

Carpet Sign ontwerpt en maakt tapijten voor elke woonruimte. Denk daarbij aan een karpet voor onder de tafel in de eetkamerl, in de zithoek of de slaapkamer. Ook voor uw balkon of tuinterras maakt het merk outdoorkarpetten met een indoorlook voor een aangekleed geheel. De complete collectie is tijdloos met een knipoog naar modetrends. U vindt er gezellige, hoogpolige exemplaren of strakke, laagpolige karpetten in diverse warme, ingetogen of opvallende kleuren. Met een karpet van Carpet Sign verandert u uw woonruimte in een handomdraai.

Exclusieve ontwerpen

Carpet Sign maakt hoofdzakelijk gebruik van fijne kamgarens met een natuurlijke oorsprong. Zo vindt u in de collectie karpetten gemaakt van Nieuw-Zeelands wol, maar zijn er ook exemplaren van linnen, katoen en melanges van verschillende materialen. Outdoorkarpetten worden van synthetisch garen gemaakt. De karpetten zijn vaak een mix van gekleurde garens die gezamenlijk voor de meest bijzondere kleurschakeringen zorgen. De ontwerpers vinden hun inspiratie in de natuur en andere culturen. Elk karpet vertelt zo zijn eigen verhaal.

Bekijk de Carpet Sign collectie bij Piet Klerkx

Bent u op zoek naar kleur en warmte in uw interieur? Bekijk dan de collectie karpetten van Carpet Sign. Breng een bezoek aan een van onze woonwinkels en ontdek hoe u uw interieur met een karpet een nieuw uiterlijk geeft. Onze deskundige woonadviseurs staan voor u klaar om u desgewenst van interieuradvies te voorzien.

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND

Hoe kan ik je helpen?