Cobra

COBRA ART COMPANY

Cobra Art Company levert al sinds 1983 kunst aan bedrijven. Inmiddels kunnen ook particulieren genieten van Cobra Art. Onder het motto 'Kunst voor iedereen', zorgt CobraArt ervoor dat kunst betaalbaar is en bereikbaar voor ons allemaal. Cobra Art maakt spraakmakende fotografie op plexiglas en schilderijen in verschillende stijlen en maten.­­­­­

KUNST TOEGANKELIJK VOOR IEDEREEN

Veel Nederlandse kunstenaars en fotografen werken mee aan de gevarieerde en zeer speciale collectie fotografiekunst. De collectie bestaat uit grote hoogglans foto's die zijn afgewerkt met een dikke laag acryl en andere foto's zijn afgedrukt op aluminium, wat een wel heel bijzonder effect geeft. Cobra Art Company en haar kunstenaars hebben een missie: zij willen kunst toegankelijk maken voor iedereen. Dit is niet alleen terug te zien in de prijs maar ook in het ruime aanbod kunst dat is onderverdeeld in verschillende thema's.

BIJ COBRA ART VINDT U ALTIJD EEN FOTO OF SCHILDERIJ DAT BIJ U INTERIEUR PAST

Dankzij de verschillende thema's vindt u altijd iets dat past bij uw persoonlijkheid en de kleuren van uw interieur. Denk aan pop art, cities and urban, movies en modern abstract. Maar ook indrukwekkende kleurrijke natuurfoto's en smaakvol naakt. Kleur of zwart-­wit. Een aantal kunstenaars creëren in opdracht voor Cobra Art. Het werk kan dan op uw persoonlijke wensen worden afgestemd, qua kleur en afmetingen. De gehele collectie is in verschillende formaten te krijgen. In de winkel vertellen we u graag meer over de mogelijkheden. Eén ding is zeker: met een Cobra Art aan de muur heeft u zeker bekijks en er wordt gefluisterd dat als u er eenmaal één hebt, het een kwestie van tijd is, voordat u de volgende koopt. U bent dus gewaarschuwd!

Cobra Art vindt u in alle winkels van Piet Klerkx.

Hoe kan ik je helpen?