Coco Maison

Unieke woondecoratie bij Coco Maison

Bij COCO Maison vindt u originele en unieke woondecoratie. Het Nederlandse merk biedt kleinmeubelen, verlichting, vloerkleden, accessoires en nog veel meer waarmee u aan uw interieur een persoonlijke invulling geeft. Met woondecoratie kunt u regelmatig variëren en geheel uw eigen stijl creëren. Lees meer over de originele woondecoratie van COCO Maison bij Piet Klerkx.

Trendy en eigentijdse woondecoratie

COCO Maison ontwikkelt haar eigen collecties. Het merk volgt trends op interieurgebied op de voet en creëert daarmee vervolgens unieke items waarmee u uw woonruimte uw eigen stijl geeft. De stijl van COCO Maison kenmerkt zich als eigenwijs en origineel. Elk item heeft wel een opvallend detail of leuke twist wat voor verrassende woondecoratie zorgt. Bovendien wordt de collectie continu aangevuld met nieuwe items, zodat u altijd kiest uit de nieuwste trends op het gebied van interieur en woondecoratie.

Van puur natuur tot lekker kleurrijk

Houdt u van een natuurlijke inrichting of van een vrolijk en kleurig interieur? Bij COCO Maison is elke stijl vertegenwoordigd, van de sobere Scandinavische tot de kleurrijke bohemian inrichting. De collecties zijn tegen een betaalbare prijs verkrijgbaar, waardoor u regelmatig van decoratie of stijl kunt wisselen.

Het COCO Maison assortiment

Bij COCO Maison vindt u alles om uw interieur aan te kleden. Denk aan verlichting, sierkussens, vloerkleden en kleinmeubelen als poefs en bijzettafels. Verder vindt u er een uitgebreide collectie wanddecoratie als spiegels en klokken en woonaccessoires om op te hangen of neer te zetten. Geef uw woonruimte een kleine make over met een of meerdere COCO Maison items.

Bekijk de COCO Maison collectie bij Piet Klerkx

Wilt u uw interieur aankleden of een ander uiterlijk geven? Breng dan een bezoek aan een van onze woonwinkels en bekijk de originele items van COCO Maison. Kunt u woonadvies gebruiken? Onze adviseurs staan klaar om u te helpen!

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND

Hoe kan ik je helpen?