Dutch Originals

Klassiekers van de toekomst

Dutch Originals onderscheidt zich met exclusieve meubels en accessoires voor het interieur, gebaseerd op de ontwerpen van de toonaangevende designer W.H. Gispen. Het assortiment van Dutch Originals kenmerkt zich door ‘klassiekers van de toekomst’. Banken, fauteuils, stoelen en tafels hebben een klassiek design, maar zijn vervaardigd met de kennis en technieken van nu.

Een rijke historie met puur vakmanschap

Het begon allemaal in 1791, toen de meubelfabriek Gebruikers van de Stroom in Culemborg werd gevestigd. In de jaren ’70 verkregen de gebroeders de exclusieve rechten om de succesvolle ontwerpen van W.H. Gispen te vervaardigen. Hiermee zijn de klassieke, stalen buisstoelen teruggekeerd, net als vele andere ontwerpen van de bekende Nederlandse designer. Daarnaast heeft Dutch Originals ook authentieke remakes van Paul Schuitema en de Gebroeders de Wit, ook bekende Nederlandse designers. Het merk staat daarom nu vooral bekend om zijn beroemde en succesvolle ontwerpen.

Het assortiment van Dutch Originals

Dutch Originals beschikt over een uitgebreid assortiment banken, fauteuils, hockers, stoelen, tafels, salon- en bijzettafels, lampen en accessoires. In het assortiment vindt u enkele ‘Gispen Classics’, net als nieuwe, eigentijdse modellen onder de naam ‘Gispen Today’. Het design van de meubels kenmerkt zich door de klassieke stalen buizen onder de banken, stoelen en tafels. Daarnaast zijn de ontwerpen tijdloos, stijlvol en in veel gevallen kleurrijk.  Daarbij wordt een hoge kwaliteit altijd gewaarborgd.

Bekijk de producten van Dutch Originals bij Piet Klerkx

Wilt u meer weten over Dutch Originals of bent u benieuwd naar de producten? Ontdek het gevarieerde Dutch Originals assortiment in onze webshop of kom naar een van onze woonwinkels. Hier staan onze deskundige woonadviseurs voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Zij helpen u met het vinden van de juiste meubels of interieuraccessoires van dit exclusieve designermerk.

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND

Hoe kan ik je helpen?