Essenza

Het ultieme thuisgevoel met Essenza

Essenza biedt het ultieme thuisgevoel met een uitgebreide textielcollectie. De collectie bestaat uit textiel voor de slaapkamer en badkamer, maar u vindt er ook alles voor uw woonruimte. Bedlinnen, badstof, plaids, kussens en homewear van hoge kwaliteit vindt u bij Essenza. Wilt u meer weten over deze collectie textielproducten voor uw interieur? Lees dan snel verder en ontdek het bij Piet Klerkx.

Over Essenza

Essenza werd in 1961 opgericht. In 1994 werd het bedrijf overgenomen en vanaf dat moment groeide Essenza uit tot een echt familiebedrijf met een visie. Inmiddels is het bedrijf overgedragen aan de volgende generatie, die met de kennis van vader op dochter het succes van Essenza voortzet. Essenza opereert tegenwoordig op internationaal niveau en heeft zo te maken met diverse culturen en nationaliteiten. Toch blijft het familiegevoel de boventoon voeren en is er bij Essenza sprake van een open, ondernemende cultuur waar altijd ruimte is voor creativiteit en invloeden van verschillende culturen.

Bekijk de producten bij Piet Klerkx

Wilt u een product van Essenza aanschaffen of meer weten over dit merk? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod in de webshop en kies uw favoriete product. Ook in onze woonwinkels vindt u de verschillende producten van de Essenza en bekijkt u ze op uw gemak. Onze adviseurs helpen u bovendien graag met het kiezen van een textielproduct dat perfect bij u en uw interieur past.

De collectie van Essenza

In de collectie vindt u een uitgebreid aanbod textiel voor uw hele huishouden. Van uw slaapkamer, badkamer en de woonkamer maakt u een persoonlijke ruimte met behulp van de textielproducten van Essena. Hiermee creëert u comfort en het optimale thuisgevoel. Dit is een belangrijk gevoel voor Essenza. Tenslotte bent u pas echt uzelf als u zich compleet thuis voelt. De seizoenscollecties helpen u om mee te gaan met de laatste trends op het gebied van homewear en textiel voor uw interieur.

Huidige actie(s) 1
Terug
Sluiten