WOW eindeloze inspiratie onder één dak ! Ontdek alle activiteiten en acties >>

WOW eindeloze inspiratie onder één dak ! Ontdek alle activiteiten en acties >>

FermLiving

Met het Deense merk FermLiving voelt u zich thuis!

Voor prachtig Scandinavisch design bent u bij FermLiving aan het juiste adres. De ontwerpen staan bekend om hun grafische prints en vrolijke kleurcombinaties, waar zowel pasteltinten als natuurlijke tinten met elkaar gecombineerd worden. Met elk item wil FermLiving uw huis nog mooier maken, zodat u zich meer thuis voelt dan ooit tevoren. De prachtige designcollectie is inmiddels enorm gegroeid over de hele wereld. Wilt u weten wat FermLiving zo uniek maakt? Lees dan snel verder.

De reis van FermLiving

FermLiving kent zijn oorsprong in Denemarken, waar Trine Andersen in 2005 een grafische ontwerpstudio oprichtte. Het besluit om haar eigen bedrijf te starten kwam voort uit een visie van een vogel op een tak, die klaar was om te starten aan een nieuwe reis. Deze vogel zien we vandaag de dag trouwens nog steeds terug in het logo van FermLiving. Met deze vogel in gedachte begon de reis van Trine Andersen. Haar eerste collectie behang werd gelanceerd in februari 2016. De reacties waren overweldigend. Het is dan ook niet voor niets dat het inmiddels immens populaire merk de laatste jaren behoorlijk uitgebreid is met design- en interieurproducten, zoals meubelen, textiel en woonaccessoires. Tegenwoordig zijn de producten van FermLiving dan ook niet meer alleen op de thuismarkt verkrijgbaar, maar zien we deze wereldwijd terugkomen.

Scandinavisch design voor het hele huis

Bij FermLiving vindt u producten voor de complete inrichting van uw huis. In de collectie van FermLiving bevinden zich diverse soorten behang, textiel, decoratieve voorwerpen, muurstickers en ontwerpen voor de keuken, badkamer en kantoor. FermLiving heeft een aantal zeer handige producten om uw huis er opgeruimd uit te laten zien, zoals de wire-basket en de shelf-hanger. Om uw huis gezellig te maken kiest u voor een van de FermLiving lampen of sierkussens. Om wat meer groen in uw huis te brengen heeft FermLiving ook een aantal plantenbakken in haar assortiment. Wat u dus ook zoekt voor uw inrichting bij FermLiving is alles mogelijk.

Met oog voor de wereld

De producten van FermLiving worden gemaakt van hoogwaardige materialen: biologisch katoen, gerecycled papier, hout en diverse andere materialen. FermLiving geeft de voorkeur aan duurzame en biologische alternatieven indien mogelijk. Met deze duurzame visie hoopt FermLiving samen met u wereldwijd een steentje bij te kunnen dragen.

Ontdek de producten van FermLiving

Regelmatig krijgen wij nieuwe producten van FermLiving binnen. Houd daarom onze website goed in de gaten om altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste producten van dit Deense designmerk. Bovendien bevindt zich in ons assortiment een uiteenlopende reeks van de leukste items van FermLiving. Nieuwsgierig? Neem dan gerust een kijkje in ons assortiment.

Huidige actie(s) 1
Terug
Sluiten