Flexlux

Compleet tot rust komen met Flexlux

Flexlux staat voor innovatie, comfort en designs gebaseerd op de laatste trends. Het van oorsprong Deense merk ontwerpt relaxfauteuils die totale ontspanning bieden en waarin u compleet tot rust komt.

Unieke technologieën die zorgen voor ultiem comfort

Flexlux maakt gebruik van unieke technologieën om uw zitgenot tot een maximum te brengen. Dankzij het EASE Technology gasveermechanisme verandert u moeiteloos en soepel de positie van de rugleuning van de stoel, zodat u helemaal kunt ontspannen in een zithouding naar wens. Met de Flexlux SENSE Technology past u de hoek waarin de stoel staat eenvoudig en snel aan op basis van uw lengte en gewicht. De geïntegreerde luchtkanalen zorgen ervoor dat uw lichaam goed blijft ademen en dat u lange tijd heerlijk kan blijven zitten. Alle Flexlux fauteuils bevatten daarnaast maar liefst vijf kussenlagen die zich aanpassen naar elke beweging van uw lichaam waardoor u altijd perfect zit. Alle stoelen kunnen 360 graden draaien.
 

Een stijlvolle toevoeging aan elk interieur

De relaxfauteuils van Flexlux zijn verkrijgbaar in diverse, stijlvolle designs. Daardoor is er altijd een Flexlux fauteuil die perfect aansluit bij al uw woonwensen en -smaak. U heeft keuze uit verschillende modellen en onderstellen. Het SENSE model is in zeven tijdloze designs verkrijgbaar, de Flexlux EASE in acht. U kunt daarnaast kiezen uit een geïntegreerde of een losse voetensteun. De Flexlux EASE modellen hebben een smalle en elegante armleuning, de SENSE fauteuils hebben een bredere armleuning voor extra comfort. Flexlux biedt bijvoorbeeld geheel in leer uitgevoerde fauteuils aan, maar ook stoelen met een mooie, houten omhulsel bij het zitgedeelte. Wat kleur betreft is de keuze heel groot, van bordeauxrood leer tot luxe zwart hout.  

Probeer zelf de relaxfauteuil uit

Bent u benieuwd naar de comfortabele, uniek vormgegeven relaxfauteuils van Flexlux? Bekijk het uitgebreide aanbod online of kom langs in een van onze winkels om de bijzondere fauteuils in het echt uit te proberen.

Hoe kan ik je helpen?