Henders & Hazel

Henders & Hazel

Henders & Hazel staat voor originaliteit, eigenzinnigheid voor de ontwerpen en het gebruik van natuurlijke materialen voor de uitvoering. De ontwerpers laten zich inspireren door andere culturen en reizen de wereld rond voor nieuwe ideeën. Henders & Hazel bestaat uit een hecht team; samen zorgen zij voor een exclusieve collectie van comfortabele en tijdloze meubelen.­­­­­

 1. henders en hazel
  349,-
 2. henders en hazel
  899,-
 3. henders en hazel
  1049,-
 4. henders en hazel
  1349,-
 5. henders en hazel
  1049,-
 6. henders en hazel
  549,-
 7. Piet's interieur magazine

  Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken.

 8. henders en hazel
  1299,-
 9. henders en hazel
  899,-
 10. henders en hazel
  849,-
 11. henders en hazel
  799,-
 12. henders en hazel
  799,-
 13. henders en hazel
  599,-
 14. henders en hazel
  749,-
 15. henders en hazel
  179,-
 16. Professioneel interieuradvies

  Heeft u verbouw- of verhuisplannen of zin in een nieuw interieur? Onze experts staan voor u klaar om u advies op maat te bieden. Maak nu een afspraak en laat u verrassen en inspireren.

 17. henders en hazel
  189,-
 18. henders en hazel
  1349,-
 19. henders en hazel
  749,-
 20. henders en hazel
  729,-
 21. henders en hazel
  3502,-
 22. henders en hazel
  849,-

HENDERS & HAZEL: WONEN MET KARAKTER

De meubelcollectie laat zich het best omschrijven als karaktervol, eigentijds en functioneel. Ze hebben een heel eigen karakter dankzij hun stoere uitstraling. Moderne en ergonomische stoelen laten zich mooi combineren met de kasten en moderne tafels. De banken zijn vaak voorzien van flexibele elementen die afzonderlijk verstelbaar zijn, die u kunt aanpassen aan uw zithouding. De collectie bestaat uit banken, kasten, stoelen, tafels, verlichting, vloerkleden en woonaccessoires.

ROBUUSTE MATERIALEN

Henders & Hazel benadrukken de natuurlijke puurheid van de gebruikte materialen van de houten meubels door ook de noesten en kleinere planken te gebruiken. Het hout is naturel en onbehandeld, hierdoor is er minder restafval en wordt de natuur niet onnodig belast. Het stoere hout wordt gecombineerd met warme stoffen en verschillende soorten leder.

LEVEN & GENIETEN IN EEN SFEERVOLLE WOONOMGEVING

Henders & Hazel wilt u helpen te leven in een interieur dat bij u past. Uw woonomgeving als reflectie van u ziel en de plaats waar u thuiskomt. De inspiratie voor de woonseries hebben ze opgedaan over de gehele wereld. De fleurige kleuren van Cuba, de spiritualiteit van India, de gratie van het oude Rome, moderne architectuur; allemaal vinden ze hun weerklank in de woonseries. De ontwerpen hebben hun eigen handschrift, stralen karakter uit en zijn niet aan tijd of stijl gebonden.

WOONACCESSOIRES VAN HENDERS & HAZEL

U maakt uw interieur helemaal af door te kiezen uit het uitgebreide aanbod woonaccessoires van Henders & Hazel. Deze uitgebreide collectie bestaat uit vloerkleden, verlichting, beelden en wanddecoraties. Ook hier is goed te zien dat de vele reizen een inspiratiebron vormen voor de sfeervolle en eigenzinnige accessoires.

Henders & Hazel vindt u in de filialen in Waalwijk en Amersfoort en natuurlijk in onze webshop.

Hoe kan ik je helpen?