House in Style

Maak uw huis een thuis

Bij House in Style bent u aan het juiste adres voor een uitgebreid assortiment bed- en badtextiel, homewear en accessoires. De mooiste materialen en stoffen worden gebruikt voor de productie van de textielproducten. House in Style biedt producten waar iedereen gelukkig van wordt en waarmee u van uw huis een thuis maakt. Bent u benieuwd naar het aanbod van House in Style? Bekijk het bij Piet Klerkx en laat u inspireren door de mogelijkheden.

Over House in Style

In 2011 werd House in Style opgericht door de twee Nederlandse eigenaren. Het merk is opgericht met het oog op tijdloze en kwalitatief hoogwaardige producten voor in huis. De kleuren zijn geïnspireerd op de natuur, wat voor een rustgevende en kalme sfeer in uw interieur zorgt. Voor ieder jaargetijde vindt u in het assortiment passend textiel voor uw huis. Hiermee maakt u uw woonomgeving compleet en geniet u van het zachte comfort van het brede aanbod badtextiel, homewear en accessoires. Het beddengoed zorgt voor een comfortabele nachtrust.

De beste materialen en stoffen

Voor de productie van de textielproducten van House in Style worden alleen pure materialen en stoffen gebruikt. Het productieproces is eerlijk en duurzaam. De kleuren van de natuurlijke materialen zijn geïnspireerd op de natuur, wat het eerlijke en milieuvriendelijke productieproces weerspiegeld. Bovendien passen deze kleuren ook prachtig in ieder interieur. De oprichters van House in Style hebben een duidelijke passie voor textiel en interieur, wat duidelijk terug te zien is in de collectie. De kwalitatief hoogwaardige textielproducten zijn een waardevolle toevoeging aan iedere ruimte in huis. Ook de dekbedovertrekken zorgen voor een gezellige finishing touch in uw slaapkamer.

Bekijk de producten bij Piet Klerkx

Wilt u een product van House in Style aanschaffen of meer weten over dit merk? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod in de webshop en kies uw favoriete product. Ook in onze woonwinkels vindt u de verschillende producten van House in Style en bekijkt u ze op uw gemak. Onze adviseurs helpen u bovendien graag met het kiezen van een meubelstuk dat perfect bij u en uw interieur past.

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND

Hoe kan ik je helpen?