Interstar

Interstar Hollandse designkasten

Het Nederlandse bedrijf Interstar ontwerpt al meer dan 75 jaar designkasten. Dressoirs, kast- en boekenwanden, tv-meubels: alles is mogelijk bij Interstar. Al drie generaties lang weten de ontwerpers van het familiebedrijf steeds te vernieuwen en optimale opbergfunctie te combineren met een opvallend design. Lees meer over de collectie designkasten van Interstar.

Designmeubelen op maat

Kiest u voor een kast van Interstar, dan wordt deze voor u op maat gemaakt in een van de twee fabrieken in Nederland. Elke kast wordt na ontvangst van de order speciaal voor u als klant geproduceerd. Heeft u persoonlijke wensen? Ook daarvoor kunt u terecht bij Interstar. U heeft de keuze uit meer dan honderd componenten waarmee in de werkplaats elk ontwerp naar wens aangepast kan worden.

Zwevende kastsystemen

Een belangrijk kenmerk van de collectie van Interstar is het hangende systeem van de kasten. De meubels worden vakkundig aan de muur gemonteerd en zorgen voor een zwevende look. Zo profiteert u niet alleen van handige opbergruimte, maar ook van een strak en elegant uiterlijk van uw kast.

De interstar collectie

U kunt bij Interstar terecht voor wandkasten, boekenwanden, dressoirs, opbergkasten en tv-meubels met eindeloze mogelijkheden in maatvoering, kleur en afwerking. Zoekt u bijvoorbeeld een oplossing voor uw computer? Interstar biedt diverse stijlvolle designwandkasten waar ook een plek voor uw pc of laptop is. Heeft u een flatscreen in uw woonruimte maar wilt u deze niet altijd in het zicht hebben? Bekijk dan eens de ingenieuze tv-liften van Interstar waarmee u met een druk op de knop het scherm uit het zicht verdwijnt. Zo heeft Interstar voor elke wens en woonruimte een passende oplossing.

Bekijk de designkasten van Interstar
Bent u op zoek naar een designkast die precies past bij uw smaak en woonruimte? Kom langs in een van onze winkels om de mogelijkheden te bekijken. Onze woonexperts helpen u graag met het ontwerp dat voor u persoonlijk gemaakt wordt.

Hoe kan ik je helpen?