Interstar meubelen

Het Nederlandse bedrijf Interstar ontwerpt al meer dan 75 jaar design wandmeubelen. Je kunt hier terecht voor maatwerk wandcombinaties zoals boekenkasten, dressoirs en tv-meubels. Ontdek de laatste collectie wandmeubelen van Interstar snel in één van de Piet Klerkx winkels en laat je verrassen.

Designmeubelen op maat

Kies je voor een kast van Interstar, dan wordt deze voor je op maat gemaakt in een van de twee fabrieken in Nederland. Elke kast wordt na ontvangst van de order speciaal voor jou als klant geproduceerd. Heb je persoonlijke wensen? Ook daarvoor kun je terecht bij Interstar. Je hebt de keuze uit meer dan honderd componenten waarmee elk ontwerp naar eigen wens aangepast kan worden.

Kies je voor een kast van Interstar, dan wordt deze voor je op maat gemaakt…

Kies je voor een kast van Interstar, dan wordt deze voor je op maat gemaakt in een van de twee fabrieken in Nederland. Elke kast wordt na ontvangst van de order speciaal voor jou als klant geproduceerd. Heb je persoonlijke wensen? Ook daarvoor kun je terecht bij Interstar. Je hebt de keuze uit meer dan honderd componenten waarmee elk ontwerp naar eigen wens aangepast kan worden.

Het assortiment Interstar kasten

Bij Interstar kun je jouw ideale wandmeubel naar eigen wens samenstellen. Met de uitgebreide collectie aan Interstar wandkasten, tv-meubels, boekenwanden, dressoirs en opbergkasten zit er altijd een geschikt meubel bij die aan jouw wensen voldoet. De Interstar collectie staat bekend om zijn hangende kastsystemen. De wandmeubels worden zorgvuldig aan de muur gemonteerd en zorgen voor een zwevende look. Zo profiteer je niet alleen van handige opbergruimte, maar haal je ook een tijdloos en uniek meubel in huis. Daarnaast bepaal jij zelf de samenstelling en afmeting van het meubel. Wil je graag de mooiste accessoires tentoonstellen? Kijk dan eens naar de open wandkasten van Interstar. Ben je juist op zoek naar extra opbergruimte waarmee je tevens een opgeruimde indruk maakt? Ook daarvoor biedt Interstar een passende oplossing. Zo kun je de kasten afwerken met lades en deuren, waarmee je een nette uitstraling creëert. De Interstar meubelen zijn geschikt voor wandmontage en worden geheel op maat gemaakt. Daarnaast zijn de Interstar wandmeubels verkrijgbaar in diverse soorten designs, materialen en kleuren. Zo heeft Interstar voor elke wens en woonruimte een passende en stijlvolle oplossing.

Echt Nederlands design

De collectie van Interstar is uniek en stijlvol, daarmee schaf je een wandmeubel aan wat jouw interieur verrijkt. Met de Interstar boekenkast staan jouw boeken gegarandeerd modern uitgestald. Wil je meer sfeer creëer in de woonkamer? Kijk dan eens bij een Interstar kast met open haard. Je geniet hierbij van een prachtig en realistisch vlambeeld. Daarnaast kun je jouw interieur opfrissen met een mooi, strak Interstar dressoir. Deze biedt genoeg opbergruimte voor al jouw dagelijkse spullen. Verdient jouw tv wat meer aandacht? Met het Interstar tv-meubel creëer je een echte blikvanger in de ruimte. Dankzij slimme oplossingen zorgt Interstar ervoor dat bij alle wandmeubelen de kabels netjes worden weggewerkt, waardoor de bedrading onzichtbaar is. Hierdoor maak je van jouw interieur een strak geheel. Welk Interstar meubel je ook kiest, voor iedereen die houdt van chique meubels is de Interstar collectie een perfecte match.

Kom langs in de winkel

Ben jij benieuwd geworden naar de hoogwaardige meubelen van Interstar? Kom dan langs in één van onze winkels om de Interstar modellen te bewonderen, te voelen en ideeën op te doen. Vind je het lastig om het perfecte Interstar wandmeubel geheel naar eigen wens samen te stellen? Maak dan een afspraak met een van onze professionele adviseurs via onze website. Samen met een interieuradviseur van Piet Klerkx bekijk je de uitgebreide mogelijkheden. Op basis van al jouw wensen wordt er door de interieuradviseur van Piet Klerkx een gepersonaliseerd interieurontwerp gemaakt. Hierdoor kun je direct zien hoe alles er in jouw woning uit komt te zien. Op zoek naar een Interstar outlet? In de outlet van Piet Klerkx vind je geregeld zeer aantrekkelijk geprijsde showroommodellen.

Huidige actie(s) 1
Terug
Sluiten