Janzen geuren

Met de huisparfums van Janzen zie je er iedere dag weer naar uit om thuis te komen. Met de geuren van Janzen ruikt jouw huis vertrouwd, prettig en bovenal heerlijk. Voor extra geluk en ontspanning biedt Janzen ook huidverzorgingsproducten aan. Op die manier draag je de geur van thuis altijd met je mee!

Janzen geuren

Het diverse aanbod van Janzen maakt het mogelijk om iedere ruimte in huis een heerlijke geur te geven.

Het diverse aanbod van Janzen maakt het mogelijk om iedere ruimte in huis…

Het diverse aanbod van Janzen maakt het mogelijk om iedere ruimte in huis een heerlijke geur te geven.

Janzen producten

De Janzen geurstokjes staan perfect op elke plek in huis. Dankzij het heerlijke aroma die de houten stokjes verspreiden, geniet je zelfs van een lekker ruikende toiletruimte. De Janzen geurstokjes geven extra sfeer in huis en passen ook in de woon- en slaapkamer. Is de geur na vijf maanden verdwenen, maar kun je er geen genoeg van krijgen? Geen zorgen, dankzij de handige Janzen geurstokjes navulling geniet je direct weer van de geur van thuis. Wil je dat je huis lekker ruikt, maar ben je op zoek naar meer romantiek? De geurkaarsen van Janzen zijn ideaal voor extra warmte en sfeer. Dankzij de speciale was komt de parfum langzaam vrij en wordt het door de ruimte verspreidt. Ontspan volledig met de Musk Jasmine geur en ervaar het geluk van een vrolijke zomerdag. Wil je de geur van thuis de hele dag met je meedragen? Kijk dan eens naar de Janzen douchegels. Dankzij het ruime assortiment is er altijd een geur die bij je past, welke douchegel van Janzen is jouw favoriet?

Janzen huisparfums

De geuren van Janzen verspreiden zich verder dan alleen in huis. Ook andere plekken waar je misschien vaak komt, wil Janzen het jou zo comfortabel mogelijk maken. Zo zijn er heerlijke autoparfums om die lange rit naar huis aangenaam te maken, of om die lange file te doorstaan. Wil je de geur de hele dag om je heen? Kies dan voor de Janzen body cream of verzorgingsproducten. Ze ruiken niet alleen heerlijk, maar geven je ook een heerlijk zacht gevoel.

Janzen huidverzorgingsproducten

De huidverzorgingsproducten van Janzen variëren van bodylotion tot deodorant spray. De producten geven je nieuwe energie voor de dag. De aangename prijs en het strakke design maken de verzorgingsproducten van Janzen jouw nieuwe favoriet. De pure ingrediënten zorgt voor een ontspannen momentje voor jezelf. Prikkel al je zintuigen en verwen jezelf van top tot teen met alle heerlijke producten die Janzen biedt. Kies je voor zoete, warme of karaktervolle geuren?

Kom langs in de winkel

Ben je er klaar voor om jouw nieuwe, favoriete geur te kiezen voor thuis? Kom dan langs in één van onze vestigingen, we helpen je graag. Ervaar zelf alle geuren in onze winkels en kies jouw ideale geurset. Leuk om cadeau te doen aan jezelf, of aan iemand anders. Hopelijk zien we je snel!

Huidige actie(s) 1
Terug
Sluiten