Miele

Miele is al jaren het topmerk voor keukenapparatuur in Nederland.

Miele

Miele is al jaren het topmerk voor keukenapparatuur in Nederland. Of nu het nu een inductie kookplaat, zuinige vaatwasser of die stoomoven bij Miele weet u 1 ding zeker, de kwaliteit is uitstekend.

Het in 1899 opgerichte Duitse familiebedrijf Miele voelt zich sterk verbonden met zijn klanten, medewerkers, eigenaars, leveranciers, het milieu en de maatschappij. Het motto van Miele is al sinds de start van het bedrijf 'immer besser', oftewel 'altijd blijven verbeteren', en hierdoor laat het bedrijf zich ook leiden. Het resultaat zijn producten die toonaangevend zijn op het gebied van prestaties, bedieningsgemak, design, service, energie-efficiënte en duurzaamheid.

Miele produceert al meer dan een eeuw hoogwaardige apparatuur. Deze decennialange ervaring is zeker terug te zien in de apparatuur. De apparaten uit het assortiment van Miele voor in de keuken zijn stuk voor stuk gemakkelijk te bedienen en hebben een tijdloos design. De hoge kwaliteit van de apparatuur zorgt er bovendien voor dat u deze jarenlang zonder zorgen kunt gebruiken.

Miele heeft een breed assortiment keukenapparatuur, dat onderverdeeld kan worden in zes verschillende categorieën: bakken en stomen, kookplaten, afzuigkappen, koelers en vriezers, vaatwassers en koffiemachines. Binnen iedere categorie zijn er diverse apparaten verkrijgbaar.

Lees Piets liefde voor

koken & baden

  • Vind je ideale opstellingen
  • Alles over keukens & badkamers
  • Gratis magazine
  • Snel thuis in je brievenbus
back to top
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×