Knit Factory

Knit Factory

Knit Factory is een uniek merk dankzij hun ambachtelijk gebreide woonproducten. Het oer Hollandse bedrijf ontwerpt én produceert woonaccessoires. Bed, bad- en keukentextiel worden met de grootste zorg en de beste materialen ontworpen in eigen fabriek. Het resultaat mag er wezen: duurzame en innovatieve interieurproducten waar u iedere dag van geniet. Ontdek de producten van Knit Factory bij Piet Klerkx.

100% Hollandse roots

In één van de laatste breifabrieken van Nederland produceert Knit Factory sinds 1982 unieke woonaccessoires die meer dan alleen mooi zijn. Ze zijn duurzaam, functioneel en van oersterke kwaliteit. De gebreide producten van Knit Factory zijn stevig, maar toch zacht. Zo beleeft u jarenlang plezier aan uw woonaccessoires. Het hele proces vindt in eigen land plaats. Kwaliteitsgarantie is dus gegarandeerd, evenals korte levertijden.

Het assortiment van Knit Factory

Bij Knit Factory bent u aan het juiste adres voor de meest bijzondere woonaccessoires. Alleen de beste stof en garen komt samen in de accessoires en het textiel. Zo zijn Knit Factory kussens van onverwoestbare kwaliteit. Bovendien hebben ze een typische eigen stijl terwijl ze toch over een toegankelijk en tijdloos design beschikken. Naast een gevarieerd aanbod kussens vindt u van alles voor interieur, keuken badkamer en slaapkamer bij Knit Factory. Denkt u aan lampenkappen, manden, theedoeken, pannenlappen, badjassen, dekbedovertrekken, plaids en heel veel meer.

Bekijk de producten van Knit Factory bij Piet Klerkx

Wilt u meer weten over Knit Factory of bent u benieuwd naar de producten? Ontdek het uitgebreide Knit Factory assortiment in onze webshop of kom naar een van onze woonwinkels. Hier staan onze deskundige woonadviseurs voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Zij helpen u met het vinden van de juiste woonaccessoires voor uw interieur.