Linteloo

Linteloo

Linteloo werd opgericht in 1993 door Jan te Lintelo. Het vak werd hem met de paplepel ingegoten: zijn ouders waren eigenaar van Lintelo Wonen. Hij leerde het vak bij Pastoe design meubelen en het Nederlandse designmerk Gelderland. In 1993 begon hij voor zichzelf.

  1. linteloo
    5462,-

LINTELOO LAB

Inmiddels gaat een heel team ontwerpers achter het merk Linteloo schuil, genaamd Linteloo Lab én heeft het merk showrooms in Zeist, Keulen en Milaan. Naast het vaste team, werkt Linteloo samen met bekende namen als Jan des Bouvrie en Roderick Vos.

DE STIJL VAN LINTELOO

De design collectie bestaat uit tijdloze ontwerpen met een warme uitstraling. Perfect om te genieten van een avondje op de bank. De stijl is elegant en landelijk, strak en gezellig. De collectie bestaat uit banken, fauteuils, stoelen, tafels, tuinmeubelen en interieurdecoraties. De Linteloo Easy Living is een inmiddels een klassieker: een tijdloze,nonchalante bank van 2.65 m, een enorme leefbank met losse hoezen. Jan te Lintelo produceert -naar eigen zeggen-­ designmeubels voor leuke mensen. Misschien bent u er­­­­ wel één van!

Linteloo vindt u in alle woonwinkels van Piet Klerkx, behalve in Purmerend.