Mérens

Mérens gaat voor natuurlijk en duurzaam

Mérens is een Nederlands merk dat alle bedden ambachtelijk met de hand op maat maakt en daarbij moderne middelen gebruikt om ervoor te zorgen dat de kwaliteit hoog is. Daarnaast zijn het de natuurlijkste bedden, een begrip waar Mérens voor staat en de kracht van dit merk. De natuur vormt hierbij de basis, omdat het merk wil bijdragen aan een milieuvriendelijke productie. De natuurlijke materialen die worden verwerkt in de bedden verpulveren niet. Mérens bedden krijgen hierdoor een betere ventilatie en kunnen zo het lichaam op de juiste manier ondersteunen. Op deze manier dragen de bedden van dit merk bij aan onze gezondheid.

Maatwerk bedden van Mérens

Iedereen heeft een ander lichaam en voelt zich weer ergens anders comfortabel bij. Dit geldt ook voor de slaapgewoonten. Daarom kiest het merk Mérens ervoor om maatwerk bedden te ontwerpen. Het bed kan dan aan alle verwachtingen voldoen en is perfect opgebouwd. Het volgt, ondersteunt en ontlast het lichaam dan volledig. Mérens producten zijn dus uniek. Door de verwerking van de duurzame materialen hebben de bedden van dit merk ook een lange levensduur. De natuurlijke materialen die erin verwerkt worden, zijn onder andere wol, biologische katoen en vlas. Mérens bedden zijn milieuvriendelijk, ecologisch en duurzaam.

Bekijk het exclusieve aanbod Mérens bedden

Het merk Mérens heeft in de collectie een grote diversiteit aan bedden. Voor iedereen is een juist design te vinden dat in de smaak valt, van strakke, moderne modellen tot aan chique, klassieke bedden. In ons assortiment staan enkele matrassen, maar ook complete boxsprings. Kom naar een van onze vestigingen om zelf te ervaren wat het merk Mérens u te bieden heeft. Test zelf welke Mérens boxspring of matras het beste bij u past en kies het design dat bij u in de smaak valt. Ook kunt u persoonlijk advies krijgen van onze adviseur om uw ideale bed samen te stellen.

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND

Hoe kan ik je helpen?