Metaform

Moderne en strakke designmeubelen

Metaform is een Nederlands designermerk dat bekend staat om zijn moderne en strakke designmeubelen. Het merk is opgericht in 1964 en ontwikkelt sinds die tijd een groot aanbod aan eigentijdse eetkamer-, salon- en bijzettafels. Het maatwerk is in alle meubelen van dit merk terug te zien. Ontdek de stijl en flexibiliteit in de meubels van Metaform bij Piet Klerkx.

 1. metaform
  590,-
 2. metaform
  1345,-
 3. metaform
  2695,-
 4. metaform
  1045,-
 5. metaform
  1995,-
 6. Piet's interieur magazine

  Piet's magazine staat boordevol woontrends, de nieuwste collectie, Piet's favoriete meubels en trendy accessoires. Maak gebruik van Piet's tips, ontdek welke stijl bij u past en laat u inspireren door onze mooie merken.

Maatwerk en flexibiliteit

Kenmerkend voor Metaform is de flexibiliteit in het op maat maken van haar designmeubelen. De tafels van dit merk zijn in elke gewenste maat leverbaar, wanneer dit technisch haalbaar is. Dit maakt het mogelijk om voor iedere woon- en eetruimte de juiste maat tafel te leveren en deze volledig aan te passen naar uw wensen. De frames van de tafels worden in eigen fabriek gelast en afgewerkt. Afhankelijk van het model levert dit merk de frames in roestvrij staal, gelakt of verchroomd.

Ruim aanbod materialen

Voor de tafelbladen maakt Metaform gebruik van een ruim aanbod aan materialen. Hieronder vallen massief hout, eikenhout, natuursteen, marmer, quartzsteen, HPL, keramiek en diverse soorten glas. De combinatie van deze bijzondere materialen met de metalen frames zijn karakteristiek voor de designmeubelen van dit merk. Alle materialen die gebruikt worden voor de ontwerpen van Metaform hebben ook weer hun eigen uitstraling en kenmerken. Deze lopen van stoer tot strak en van natuurlijk tot industrieel. Met tafels van Metaform op maat creëert u een geheel eigentijdse en karakteristieke uitstraling in uw woonruimte.

Bekijk de meubelen van Metaform bij Piet Klerkx

Wilt u meer weten over Metaform of bent u benieuwd naar de maatwerk en flexibiliteit in de designmeubelen? Ontdek het assortiment van Metaform in onze webshop of kom naar een van onze woonwinkels. Onze deskundige woonadviseurs staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Zij helpen u met het vinden van de juiste eetkamer-, salon- en/of bijzettafel voor uw woonruimte.