Montèl

AL MEER DAN 30 JAAR TOONAANGEVEND

Montèl mag zich de grootste bankenspecialist van Nederland noemen en heeft een geheel eigen collectie banken, hoekbanken, fauteuils, tafels en stoelen.­­­­ Een nieuwe bank of fauteuil koopt u niet elke dag. Daarom kunt u bij Montèl alles zelf samenstellen. Van soort bekleding tot kleur, uitvoering of het soort pootjes. Zelfs de zithoogte is zelf te bepalen. Bij Montèl koopt u topkwaliteit tegen een gegarandeerd lage prijs en met een garantie voor jarenlang zitplezier. Van schets tot eindproduct: alles is eigen fabricaat en ontworpen door hun eigen team.

MONTÈL HEEFT NOG MEER. VÉÉL MEER.

Montèl mag dan de grootste bankenspecialist van Nederland zijn, er is nog veel meer moois. Eetkamertafels met bijbehorende stoelen, sfeervolle verlichting, zachte vloerkleden, en decoratieve kunst. Alles om uw huis gezellig en sfeervol te maken, helemaal naar uw smaak.

De collectie van Montèl vind je in onze woonwinkels in Amersfoort, Purmerend en Waalwijk.

EEN MONTÈL BANK IS 100% JOUW BANK

De banken collectie van Montèl is op zijn minst indrukwekkend te noemen. Is er een bank die bij u in de smaak valt, dan kunt u hem helemaal naar wens inkleuren. U kiest de ideale opstelling, de armuitvoering, rugleuning, zitdiepte, zithoogte en het type pootjes dat u mooi vindt. Stof of leer? Een fel kleurtje of liever neutraal? Het kan allemaal. Een Montèl bank wordt op die manier 100% uw bank met een ultiem zitcomfort.

MONTÈL: DESIGN OM IN TE LEVEN

De meubels van Montèl zijn gemaakt om in te leven. Van tijdloos klassiek tot ultra hip, maar altijd slijtvast en kleurecht. Banken waar een heel gezin plezier van heeft, die tegen een stootje kunnen en er uitnodigend uitzien. Comfort, schoonheid en duurzaamheid gaan hand in hand.

TOPKWALITEIT VOOR EEN LAGE PRIJS

Montèl voegt ieder jaar weer nieuwe modellen toe aan de collectie die van topkwaliteit zijn tegen een zeer scherpe prijs. De nieuwste trends worden op de voet gevolgd en vertaald naar een uniek ontwerp, gefabriceerd onder eigen label. De stoffen- en lederkwaliteiten worden getest op slijtage en kleur, vering en vulling zijn duurzaam en ondersteunen het lichaam optimaal. 

Hoe kan ik je helpen?