Montèl

MONTÈL AL MEER DAN 30 JAAR TOONAANGEVEND

Montèl mag zich de grootste bankenspecialist van Nederland noemen en heeft een geheel eigen collectie banken, hoekbanken, fauteuils, tafels en stoelen.­­­­ Een nieuwe bank of fauteuil koop je niet elke dag. Daarom mag je van Montèl vakkundig advies en uitgebreide service verwachten. Van soort bekleding tot kleur, uitvoering of het soort pootjes. Zelfs de zithoogte is zelf te bepalen. Bij Montèl koop je topkwaliteit tegen een gegarandeerd lage prijs en met een garantie voor jarenlang zitplezier. Van schets tot eindproduct: alles is eigen fabricaat en ontworpen door ons eigen team.

SAMENWERKING PIET BOON EN MONTÈL

Piet Boon ontwikkelde in samenwerking met Montèl de Puur ­collectie. Een ruime driezitsbank, een fauteuil en een royale hocker. De Puur collectie staalt luxe uit maar onderstreept de visie die Piet Boon met Montèl deelt: design hoeft echt niet duur te zijn.

EEN MONTÈL BANK IS 100% JOUW BANK

De banken collectie van Montèl is op zijn minst indrukwekkend te noemen. Is er een bank die bij jou in de smaak valt, dan kun je hem helemaal naar wens inkleuren. Je kiest de ideale opstelling, de armuitvoering, rugleuning, zitdiepte en zithoogte en het type pootjes dat jij mooi vindt. Stof of leer? Een fel kleurtje of liever neutraal? Het kan allemaal. Een Montèl bank wordt op die manier 100% jouw bank met een ultiem zitcomfort.

MONTÈL: DESIGN OM IN TE LEVEN

De meubels van Montèl zijn gemaakt om in te leven. Van tijdloos klassiek tot ultra hip, maar altijd slijtvast en kleurecht. Banken waar een heel gezin plezier van heeft, die tegen een stootje kunnen en er uitnodigend uitzien. Comfort, schoonheid en duurzaamheid gaan hand in hand.

TOPKWALITEIT VOOR EEN LAGE PRIJS

Montèl voegt ieder jaar weer nieuwe modellen toe aan de collectie die van topkwaliteit zijn tegen een zeer scherpe prijs. De nieuwste trends worden op de voet gevolgd en vertaald naar een uniek ontwerp, gefabriceerd onder eigen label. De stoffen- en lederkwaliteiten worden getest op slijtage en kleur, vering en vulling zijn duurzaam en ondersteunen het lichaam optimaal. Montèl geeft op haar producten, naast de 3-jarige CBW­-garantie, ook nog eens 2 jaar extra Montèl garantie.

MONTÈL HEEFT NOG MEER. VÉÉL MEER.

Montèl mag dan de grootste bankenspecialist van Nederland zijn, er is nog veel meer moois. Eetkamertafels met bijbehorende stoelen, sfeervolle verlichting, zachtevloerkleden, en decoratieve kunst. Alles om je huis gezellig en sfeervol te maken, helemaal naar jouw smaak.

De collectie van Montèl vind je in onze woonwinkels in Waalwijk en Amersfoort.