next125

Ontwerp uw droomkeuken met Next125

Next125 heeft alles om uw ultieme droomkeuken te ontwerpen. Dat het bereiden van uw dagelijkse maaltijden een belangrijke dagtaak is, begrijpt next125 maar al te goed. Het design van de next125 keukens is dan ook gebaseerd op zowel de vormgeving als de techniek. De next125 collectie verenigt functionaliteit met design, en combineert ergonomie met esthetiek. Zo kan er iedere dag weer een perfecte maaltijd geserveerd worden. Wilt u meer te weten komen over de next125 keukens? Lees dan snel verder en ontdek de keukencollectie van next125 bij Piet Klerkx.

De oorsprong van Next125

Next125 is van oorsprong een Duits merk. Het internationale eersteklas keukenmerk is afkomstig van de firma Schüller. Design in overeenstemming met natuur en prijs; dat is de filosofie achter de next125 keukens. Een duurzame productie staat dan ook centraal bij de ontwikkeling van de next125 keukens. Tegelijkertijd onderscheiden de duurzame keukens van next125 zich door hun moderne design. De talloze moderne mogelijkheden zorgen ervoor dat de next125 keukens op de tijd vooruit lopen. Tel daar de Duitse kwaliteit en de verrassend aangename prijzen bij op en u begrijpt waarom de keukencollectie van next125 zo geliefd is.

Het aanbod van Next125

De keukens van next125 bieden talloze mogelijkheden. Deze mogelijkheden zijn onder andere terug te vinden in de kleurfronten van de next125 keukens. Zo zien we naast nuances als kristalwit en beton-grijs, zeker ook kleurige accenten zoals indigoblauw, jaguargroen of robijnrood terugkomen in de designs. Maar uiteraard zijn er naast het diverse aanbod aan kleurfronten, nog veel meer mogelijkheden wat betreft de opstelling, het materiaal en de apparatuur van de keuken. Wilt u toch liever uw eigen individuele ontwerp laten maken? Met next125 ontwerpt u een moderne keuken geheel in uw eigen, persoonlijke stijl.

Bekijk de producten bij Piet Klerkx

Wilt u een keuken van next125 aanschaffen of meer te weten komen over dit merk? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod in de webshop en kies uw favoriete keuken. Ook in onze woonwinkels vindt u de verschillende keukens van next125 en bekijkt u ze op uw gemak. Onze adviseurs helpen u bovendien graag met het kiezen van een keuken die perfect bij u en uw wensen past.

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND