Nederlandse leverancier Perusta

Bij Piet Klerkx hebben we exclusief verkrijgbare boxsprings van het Nederlandse topmerk Perusta. Dit slaapmerk van Hollandse bodem produceert alles in eigen beheer waardoor we topkwaliteit kunnen garanderen. Ben je op zoek naar een boxspring van topkwaliteit en wil jij graag jouw eigen boxspring samenstellen? Perusta boxsprings zijn zowel direct uit  voorraad leverbaar als naar eigen wens samen te stellen.

Perusta

Voor iedere stijl is er een Perusta boxspring, van tijdloos tot modern. Ontdek de mogelijkheden van Perusta, exclusief verkrijgbaar bij Piet Klerkx.

Voor iedere stijl is er een Perusta boxspring, van tijdloos tot modern.…

Voor iedere stijl is er een Perusta boxspring, van tijdloos tot modern. Ontdek de mogelijkheden van Perusta, exclusief verkrijgbaar bij Piet Klerkx.

Het samenstellen van je ideale boxspring

Bij Perusta kun je jouw ideale boxspring zelf samenstellen. Hierbij heb je onwijs veel mogelijkheden. Zo heb je een ruime keuze uit stoffen en kleuren. Ook heb je de keuze uit diverse designs qua hoofdbord en pootjes. Daarnaast zijn er diverse matrassen met verschillende eigenschappen en topmatrassen. Zo kun je voor jouw matras kiezen uit 273 of 500 veren, en uit de hardheid medium of firm.  Voor toppers heb je de keuze uit HR, visco of latex toppers. Alle boxsprings zijn verkrijgbaar in een  vlakke en elektrische variant. Daarnaast kun je jouw boxspring uitbreiden met een hocker, hoofdbordverlichting, uitstapverlichting, bedbanken en voetborden met of zonder tv-lift. Zo kun je jouw droom boxspring helemaal zelf samenstellen en creëer jij de  ideale omgeving om volledig tot rust te komen.

De uitgebreide collectie boxsprings

Perusta heeft een uitgebreide collectie boxsprings, allemaal van Nederlandse bodem. De Perusta 1500 is een landelijke stoere boxspring in de kleur Bull Cognac. Het hoofdbord heeft een kapnaad en de boxspring leunt op stoere zwart metalen poten. De Perusta 1750 en 1751 zijn de moderne boxsprings uit de collectie. De Perusta 1750 kenmerkt zich door een rondom afgerond hoofdbord met horizontale lijnen, in de stof Adore Petrol, en leunt op zwart metalen poten. De Perusta 1751 heeft een zwart metalen frame onder de box, een strak hoofdbord in de stof Adore Copper en tevens een zwart metalen poot. Alle drie de boxsprings (de Perusta 1500, 1750 en 1751) zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, stoffen, kleur en comfort typen, zowel qua matras als topper. Zo kun je jouw ideale boxspring helemaal zelf samenstellen. Om het helemaal af te maken kun je jouw boxspring uitbreiden met een hocker, hoofdbord verlichting, uitstapverlichting, bedbanken en voetborden met of zonder tv-lift. Ook zijn alle boxen verkrijgbaar in zowel een vlakke als elektrische variant. Zo kun je jouw droom boxspring helemaal zelf samenstellen en creëer je jouw ideale slaapomgeving waar je heerlijk tot rust kunt komen.

Direct leverbaar

Kan jij niet lang wachten op jouw nieuwe boxspring? Voor jou hebben we twee bedden direct uit voorraad leverbaar, namelijk de Perusta 1000 en 2000. De Perusta 1000 is een vlakke boxspring van 180x200cm met het moderne hoofdbord Alba in de kleur antraciet. In de boxen lig je comfortabel op bonell veringen, daar bovenop vind je twee firm matrassen met een 7 zone pocketvering met 273 veren per vierkante meter. Bovenop is de Perusta 1000 voorzien van een HR topper van 8cm dik en de boxspringt leunt op de zilveren poten van 8 cm hoog. Met de Perusta 1000 geniet je van een moderne boxspring en een optimaal ligcomfort. Wil jij gaan voor superluxe? Kies dan voor de elektrische boxspring Perusta 2000, ook direct uit voorraad leverbaar. De Perusta 2000 is tevens 180x200cm groot en is uitgevoerd met hoofdbord Palermo in de kleur antraciet. Bovenop de boxen met pocketvering vind je twee Firm matrassen met een 7 zone pocketvering met 273 veren per vierkante meter. Bovenop vind je een HR split topper van 8cm dik en de boxspring leunt op zwarte poten van 8 cm hoog. Ben jij op korte termijn op zoek naar een nieuwe droom boxspring? Dan zijn de Perusta 1000 of 2000 voor jou.

Kom langs in de winkel of maak een afspraak

Jouw ideale boxspring samenstellen doe je niet zomaar. Maak een afspraak met één van onze Perusta slaapadviseurs en kom langs in één van onze slaapafdelingen in Waalwijk, Amersfoort, Purmerend of Utrecht voor een persoonlijk advies. Met een afspraak ben je ervan verzekerd dat er een adviseur klaarstaat die op basis van alle wensen een compleet slaapadvies kan geven. Zo komt jouw ontspannen nachtrust steeds dichterbij.

Kom langs in de winkel

Wil jij graag genieten van de geheime Perusta formule en gun je jezelf om langer, beter en dieper te slapen? Kom dan langs in één van onze slaapafdelingen in Waalwijk, Amersfoort, Utrecht of Purmerend om de mogelijkheden te bespreken. Let op, alleen in deze vestigingen is er een slaapafdeling aanwezig. Maak een afspraak met één van onze professionele slaapadviseurs voor een slaapadvies op maat. We helpen je graag bij het maken van de perfecte keuze voor jou. Hopelijk zien we je snel!

Huidige actie(s) 1
Terug
Sluiten