WOW eindeloze inspiratie onder één dak ! Ontdek alle activiteiten en acties >>

WOW eindeloze inspiratie onder één dak ! Ontdek alle activiteiten en acties >>

PTMD

Unieke en stoere woonaccessoires van PTMD

PTMD onderscheidt zich met unieke en stoere woonaccessoires. Het merk werkt met passie en vakmanschap aan de meest bijzondere creaties die ieder interieur een boost geven. In samenwerking met kunstenaars en vakkundige producten weten ze keer op keer een verrassende, nieuwe collectie uit te brengen. Ontdek het aanbod van PTMD bij Piet Klerkx.

Een stoer karakter en oog voor detail

Het merk PTMD vindt zijn oorsprong in 1922. Waar ze begonnen zijn met het verkopen van potten en manden, kunt u nu voor vrijwel alle interieurdecoratie bij dit merk terecht. Bij PTMD vindt u alles wat u nodig heeft om uw interieur van een uniek en levendig karakter te voorzien. Van mooie, houten bijzettafeltjes en sierlijke wanddecoratie tot aan zachte kussens en kunstbloemen: u ontdekt het bij PTMD.

PTMD verlichting

Verlichting is een van de belangrijkste elementen uit de collectie. Een PTMD lamp is een absolute aanwinst voor uw interieur dankzij de unieke en typerende vormgeving. Robuuste materialen, zoals staal, hout en leer, maken de lampen tot een stoere blikvanger. PTMD hanglampen zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar. Gaat u voor een klassiek goudkleurig exemplaar, een industriële fabriekslamp of een geweven ronde lamp? In het diverse assortiment vindt u altijd een PTMD lamp die aansluit op uw wensen en woonstijl.

Bekijk de producten van PTMD bij Piet Klerkx

Wilt u meer weten over PTMD of bent u benieuwd naar de producten? Ontdek het uitgebreide PTMD assortiment in onze webshop of kom naar een van onze woonwinkels. Hier staan onze deskundige woonadviseurs voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Zij helpen u met het vinden van de juiste woonaccessoires voor uw interieur.

Huidige actie(s) 1
Terug
Sluiten