Quooker

De kokend waterkraan van Quooker

Quooker is een van origine Nederlands bedrijf dat de kokendwaterkraan heeft uitgevonden. Niet langer wachten op de waterkoker maar direct kokend heet water schenken.
Alle producten van Quooker worden nog steeds gemaakt in Ridderkerk, Nederland. Begonnen in 1970 heeft de Rotterdammer Henri Peteri een ingeving gekregen tijdens een presentatie over instant soep. Soep die je kunt eten binnen enkele seconden, maar minuten moeten wachten tot het water begon te koken. Dat moest anders en zo heeft hij zelf een prototype ontwikkeld dat uiteindelijk in geen enkele particuliere keuken meer is weg te denken.

Meer dan een kokend waterkraan

Het succes is niet langer voorbehouden aan de Nederlandse markt. Quooker produceert per jaar 110.000 Quookers per jaar en is groeiende. Met meerdere hoofdkantoren verspreid door Europa. Dit is het resultaat van jarenlang doorontwikkelen, testen en technisch innoveren. Om die reden wordt bij Quooker iedere dag met 250 man gewerkt aan nieuwe technische ideeën en ontwerpoplossingen om de kranen nóg zuiniger, nóg makkelijker in gebruik en nóg mooier te maken.

Unieke mogelijkheden

De mogelijkheden zijn onbeperkt. Wilt u naast uw reguliere kraan een kokendwaterkraan dan kan dat. Het is ook mogelijk om de functies van uw normale mengkraan en uw Quooker te combineren. De nieuwste innovatie is de Quooker flex. Een kraan met een uittrek slang voor zowel warm als koud water. Eenmaal uitgetrokken kan er wegens veiligheidsredenen geen kokend water geschonken worden. De Quooker Cube is uniek in al zijn facetten, wilt u bruisend, gefilterd water of gekookt water? Dit is de Quooker die alles kan. Wanneer u weet welke functionaliteiten u wilt in uw Quooker is het aan u om te kijken in welke stijl, vorm en kleur u de kraan toe wilt passen in uw keuken.

BEZOEK DE GROOTSTE WOONBELEVING VAN NEDERLAND

Hoe kan ik je helpen?